Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és terhes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok és terhes a barátomtól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szüleimnek még nem mertem elmondani,de azt se tudom,hogy megtartsam-e a gyereket vagy csináltassak abortuszt??!!
2012. szept. 30. 10:48
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
ismerem!!!!
2012. szept. 30. 11:22
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Bőven megkapta az oltás már..szerintem ennyi elég lesz neki ahhoz, hogy tanuljon a hülyeségéből...
2012. szept. 30. 11:24
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

1- abortusz vagy gyerek - a végső döntés nem a tiéd!

17 vagy, szülői beleegyezés nélkül abortuszra se mehetsz.

Nővéreddel mi lett?

Megtartotta, elvetette?

A barátod is ilyen bizonytalan, mint te? Ő hogy reagált?

2012. szept. 30. 11:33
 24/36 A kérdező kommentje:
Nővérem elvetette.A barátom pedig szinte őrjöngött mikor megtudta!!
2012. szept. 30. 11:35
 25/36 anonim ***** válasza:
47%
18 leszek és van egy lassan 4hós lányom! Nem bántam meg!
2012. szept. 30. 11:40
 26/36 A kérdező kommentje:
Jó neked!Én viszont félek,hogyha megszülöm meg fogom bánni,mert a barátom nem repesett az örömtől és nem tudom mit kezdenék most egy gyerekkel!!
2012. szept. 30. 11:44
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Őrjöngött?

Miért? Ő tán nem volt ott, amikor összehoztátok?

És te még attól félsz, hogy eltiltanak tőle?

2012. szept. 30. 11:45
 28/36 anonim ***** válasza:
Szülőkkel beszélni, és magadban is tisztázni a dolgokat. Pánikolni nem kell, lehet hogy jól jársz ha most családot alapítasz, egy bnőm 17 évesen szült, most 25, és már a gyereke most kezdte a sulit, neki már van állása, a párjával meg még jobb kapcsolata van, lassan pedig építik a közös házat. Ha viszont te még erre nem állsz készen, akkor....
2012. szept. 30. 11:46
 29/36 A kérdező kommentje:
Igen attól félek,hogy eltiltanak tőle mert szeretem.És igen őrjöngött mert ő se tudja mi legyen és így vezeti le a feszültséget.De még az ő szüleinek se mertük elmondani!
2012. szept. 30. 11:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Nem is az ő szüleinek kell először. Benned fejlődik az a gyerek, és csak a te szüleid adhatnak engedélyt abortuszra, ha úgy döntenél.

Nővéreddel hogy volt? A szüleid vették rá az abortuszra, vagy engedték hogy ő döntsön?

Beszéltél azóta erről vele? Megbánta?

Hogy alakult a sorsa?

Jó lenne vele beszélned először!

De ne húzd az időt!

Menj, keresd fel most azonnal!

Itt nem fogsz megfelelő választ kapni.

Nem ismerünk téged.

Az anyagi helyzetedet sem.

A barátodét sem.

Se a szüleiteket.

2012. szept. 30. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!