Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyhogy ő nem veszi észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy ő nem veszi észre, hogy olyan vagyok, mint amilyenre vágyik?

Figyelt kérdés
Pontosan tudom milyen nőt szeretne, rengeteget beszéltünk erről és úgy gondolom a legtöbb dologban megfelelnék ezek alapján. Másban észreveszi a jót, de bennem nem. Engem csak lehordani tud. Van saját véleményem mindenről, egyéniségem, mélyérzésű vagyok, tudok pozitív is lenni, nem szeretek kibeszélni senkit, nem rúgok bele a földön fekvőbe, segítek akinek tudok, hűséges lennék, teljes mértékben őszinte, belátom ha valamit rosszul csináltam, nem akarok senkit meggyőzni mindenáron a véleményemről, nagyon jók a megérzéseim az emberekkel kapcsolatban, ki mennyire játssza meg magát, milyen a valódi énje. Kapcsolatban nagyon odaadónak mondanám magam. Nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, mert tudom a hibáim és szeretnék javítani rajtuk, de úgy gondolom, hogy tulajdonságok alapján működhetett volna a dolog.
2012. szept. 28. 20:17
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. szept. 28. 23:18
 22/33 anonim ***** válasza:
minden leszavazásoddal és kimoderáltatásoddal csak a saját gyengeséged bizonyítod. győzd már le azt a szart ami benned tombol, ne gyakorin bömbölj.
2012. szept. 28. 23:22
 23/33 A kérdező kommentje:
Te meg győzd le a bunkóságod és menj aludni.
2012. szept. 28. 23:37
 24/33 anonim ***** válasza:
sztem sokan próbálták már neked szépen elmagyarázni, hogy mit kellene tenned. tisztára söpörték előtted az utat, ami kivezet a depressziódból. de nem segített. a kemény beszéd majd hátha :D bár kétlem. max az agyátültetés.
2012. szept. 28. 23:41
 25/33 A kérdező kommentje:
Pár hónap nem is elég semmire, hogy bármit is felejtsek. Nálam ez évek...
2012. szept. 29. 00:14
 26/33 anonim ***** válasza:
főleg így, hogy nem is akarod.
2012. szept. 29. 00:15
 27/33 A kérdező kommentje:
Akarnám, ha lenne valaki a közelemben aki miatt akarhatnám.
2012. szept. 29. 00:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát.
2012. szept. 29. 01:01
 29/33 A kérdező kommentje:
Öhm... Valahogy nem vonzódom a kutyákhoz.
2012. szept. 29. 01:45
 30/33 A kérdező kommentje:

Bár ez a szamár elég helyes *.*. [link]

xD

2012. szept. 29. 01:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!