Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyhogy ő nem veszi észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy ő nem veszi észre, hogy olyan vagyok, mint amilyenre vágyik?

Figyelt kérdés
Pontosan tudom milyen nőt szeretne, rengeteget beszéltünk erről és úgy gondolom a legtöbb dologban megfelelnék ezek alapján. Másban észreveszi a jót, de bennem nem. Engem csak lehordani tud. Van saját véleményem mindenről, egyéniségem, mélyérzésű vagyok, tudok pozitív is lenni, nem szeretek kibeszélni senkit, nem rúgok bele a földön fekvőbe, segítek akinek tudok, hűséges lennék, teljes mértékben őszinte, belátom ha valamit rosszul csináltam, nem akarok senkit meggyőzni mindenáron a véleményemről, nagyon jók a megérzéseim az emberekkel kapcsolatban, ki mennyire játssza meg magát, milyen a valódi énje. Kapcsolatban nagyon odaadónak mondanám magam. Nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, mert tudom a hibáim és szeretnék javítani rajtuk, de úgy gondolom, hogy tulajdonságok alapján működhetett volna a dolog.
2012. szept. 28. 20:17
1 2 3 4
 1/33 ASOT ***** válasza:

ajjajjajjajjjj :)

Na és ha mégsem vagy olyan mint amilyenre vágyik? mivan ha nem vagy olyan az egy dolog mit írt vagy mit mondott milyen csaj kell neki, ha valóban kellenél neki és olyanra vágyna mint te akkor veled lenne...

de nem ilyen lány kell neki,,,

2012. szept. 28. 20:20
 2/33 anonim ***** válasza:
kis egoista! :)
2012. szept. 28. 20:20
 3/33 anonim ***** válasza:
35%
Valószínűleg pont csak a plusz hiányzik belőled a szemében, ami ahhoz kell, hogy tetsszen valakinek az ember. Az, hogy elméletileg, egy lista alapján tökéletesen az esete valakinek az ember, a világon semmit sem jelent.
2012. szept. 28. 20:21
 4/33 anonim ***** válasza:
Hát ha neki nem vagy jóó nekem jól lennél:))) Tökéletes a laírtak alapján. Am külsőleg nemjössz be neki. Ez a válasz.
2012. szept. 28. 20:21
 5/33 ASOT ***** válasza:
És ez a szerelmed most más lánnyal van?
2012. szept. 28. 20:25
 6/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az esete, de az eddigi barátnői sem voltak azok. Nem ezen múlott. Fura, de szépnek látta őket, csak szakítás után "csúnyultak meg".
2012. szept. 28. 20:32
 7/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlzottan a magad erényeivel vagy elfoglalva az övéi rovására.
2012. szept. 28. 20:37
 8/33 A kérdező kommentje:
Hogy érted? Kifejted? Benne is nagyon sok jót látok, sőt... :)
2012. szept. 28. 20:38
 9/33 anonim ***** válasza:
Nem annyira bonyolult ez, előfordulhat, hogy nagy igyekezetedben, hogy tetszél, ő, vagyis a lényeg kicsit háttérbe szorul.
2012. szept. 28. 20:49
 10/33 MadameViciouse ***** válasza:

Van akik között egyszerűen nincs meg a kémia, nem érez semmi extrát a közeledben, inkább barátként tekint rád.

Sajnos van ilyen.

Biztosan lesz olyan aki majd észreveszi a jó tulajdonságaidat is.

2012. szept. 28. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!