Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy ő nem veszi észre, hogy olyan vagyok, mint amilyenre vágyik?
Figyelt kérdés
Pontosan tudom milyen nőt szeretne, rengeteget beszéltünk erről és úgy gondolom a legtöbb dologban megfelelnék ezek alapján. Másban észreveszi a jót, de bennem nem. Engem csak lehordani tud. Van saját véleményem mindenről, egyéniségem, mélyérzésű vagyok, tudok pozitív is lenni, nem szeretek kibeszélni senkit, nem rúgok bele a földön fekvőbe, segítek akinek tudok, hűséges lennék, teljes mértékben őszinte, belátom ha valamit rosszul csináltam, nem akarok senkit meggyőzni mindenáron a véleményemről, nagyon jók a megérzéseim az emberekkel kapcsolatban, ki mennyire játssza meg magát, milyen a valódi énje. Kapcsolatban nagyon odaadónak mondanám magam. Nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, mert tudom a hibáim és szeretnék javítani rajtuk, de úgy gondolom, hogy tulajdonságok alapján működhetett volna a dolog.2012. szept. 28. 20:17
11/33 A kérdező kommentje:
De azt meg én nem fogom viszont szeretni. Nem tudnék mást így szeretni ahogy őt.
2012. szept. 28. 21:33
12/33 A kérdező kommentje:
Képtelen lennék olyanba beleszeretni aki nem felel meg az elvárásaimnak. Egy embert a tulajdonságai határoznak meg.
2012. szept. 28. 22:15
13/33 anonim válasza:
Sejtem ki vagy. írtál már ki egymillió kérdést, és qrva unalmas.Ha engem egy ilyen nő így üldözne, mint te azt a pasit, találkoznék veled, feltennélek egy hajóra (minimális legénységgel), akik bezárnának egy titánból készült konténerbe, őket elvinnék helikopterrel haza aztán felrobbanttatanám alattad a hajót. Természetesen a hajó meg sem állna a Mariana árok legmélyebb pontjáig, aztán mikor elsüllyedtél, 10 éven át 24 órás vadász-tengeralattjáró őrizetet küldenék rád, akik figyelik, hogy nem szabadultál-e ki véletlenül.
14/33 ASOT válasza:
igen ez egy olyan dolog, minthogy hogyan készül a jó húsleves, mi legyen benne mi kell hozzá (másképp mi kell egy jó pasihoz)
- sárgarépa
- hagyma
- só
-bors
-zöldségzöldje
-kis karalábé is jól jön
stb strb.
és akkor jön a pasi:
kell hozzá:
- barna haj,
- szép test
- kedvesség is legyen benne
- legyen benne szeretet
- legyen barna vagy ződ szem,
- legyen szép mosoly
- hófehér fog
- aranyosság
- vonzóság
- és egy kis türelmesség...
15/33 anonim válasza:
meg az a qrva vicces, hogy a rossz tulajdonságaidat miért nem sorolod ide?
meg ez az egész felfogás. ja és még a végére.: MINDENT magadnak köszönhetsz. amennyien írtak már hasznos választ...fuu....embertelen. már rég meg kellett volna emberelned magad. de NEM IS AKAROD.
16/33 A kérdező kommentje:
Érzéketlen taplók! Halálosan szerelmes vagyok, ő az életem értelme! Legyek boldog, hogy meg is halhatnék felőle? Már ri.anc aki megcsalja meg hülyíti azt bezzeg szereti.
2012. szept. 28. 22:46
17/33 ASOT válasza:
szóval ezzel Emma válaszát akartam csak egyszerűsíteni :)
18/33 anonim válasza:
nem vagy szerelmes. ha nem működhet, és te még mindíg vergődsz, az minden csak nem szerelem. de nem baj. talán egyszer még te is megtapasztalod mi az igazi szerelem ;)
19/33 A kérdező kommentje:
Megtapasztaltam. -.-
2012. szept. 28. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!