Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy bejönnek nekem a zsidó lányok?
Egy időben erősen antiszemita voltam, de később megváltoztam (tanultam közgazdaságtant és történelmet :D). Mostanság meg a zsidó lányok tetszekes és sokat fantáziálok róluk. Mitől van ez? A szélsőjobb az ellenkezőjét váltja ki belőlem?
21/f
Antiszemita válaszokra nem vagyok kíváncsi, moderátoroknak jelenteni fogom.
Én pont azután lettem antiszemita, hogy tanultam történelmet és közgazdaságtant, nem fordítva...
Nekem mondjuk nem tetszenek a zsidó nők, még ha félrerakom politikai indíttatású antiszemitizmusomat, akkor sem.
egyet értek az előttem szólóval
amugy miért tetszenek? mert ők szerepelnek a tv-be?
Kérdezgető!
Nem kellene itt provokálnod a többi embert. A kérdéseddel a zsidóságot is erősen megsérted, alázod, mert köztudott, hogy egy tisztességes zsidó lány nem áll össze egy gojjal.
Egy zsidó lánnyal csak akkor kerülhetsz szexuális kapcsolatba, ha felveszed a zsidó hitet, körülmetélnek és házasságot kötsz.
A paráználkodás pedig a zsidóknál is és a keresztényeknél is bűn!
"Egy zsidó lánnyal csak akkor kerülhetsz szexuális kapcsolatba, ha felveszed a zsidó hitet, körülmetélnek és házasságot kötsz.
A paráználkodás pedig a zsidóknál is és a keresztényeknél is bűn!"
A zsidóság nem csak vallás, hanem etnikum is. És az etnikai zsidók között vannak nemvallásosak is. És a vallásosak sem feltétlenül annyira bigottak, hogy csak saját vallásúval és csak gyerekcsinálásból szexeljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!