Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy bejönnek nekem a zsidó lányok?
Egy időben erősen antiszemita voltam, de később megváltoztam (tanultam közgazdaságtant és történelmet :D). Mostanság meg a zsidó lányok tetszekes és sokat fantáziálok róluk. Mitől van ez? A szélsőjobb az ellenkezőjét váltja ki belőlem?
21/f
Antiszemita válaszokra nem vagyok kíváncsi, moderátoroknak jelenteni fogom.
Kérdező!
Az antiszemitizmus nem érdekel.
A provokátorokat viszont irtani, pusztítani kell!
A kérdésed nyílt provokáció, gyűlöletkeltő, a zsidó lányok fajtájának felsőbbrendűségére utal. Ezzel csak feleslegesen gerjeszted az ellenérzést a nem zsidó emberekben.
Hát passz... nekem meg bejönnek a magas férfiak.
Mindenkinek más az ízlése és ez is sokat változik az élete során.
Egyébként meg milyenek a zsidó nők?
Én nem tudom hogy a nyaralás során meg máshol engem a zsidó pasik magyar zsidó lánynak néznek, de eléggé bejövök nekik :D Húgom össze is jött eggyel.
Mindkettőnknek hosszú barna haja van - a húgomé hullámos, nekem van amikor hullámos van amikor egyenes. Húgomnak középbarna nekem meg nagyon sötétbarna szemünk van...
Hihetik azt hogy mi is zsidók vagyunk? :D
Apum meg totál szakállas, tehát ő beleillik a képbe...
Nekem is bejönnek pedig nem kedvelem a zsidókat.
íme egy lista... nézzétek át, hányról fantáziáltatok és nem is tudtátok hogy zsidók???
Válaszolva a kérdésedre, úgy létezik, hogy jó buxák...
De javaslom, ha elvennél egyet, köss házassági szerzõdést... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!