Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyhogy bejönnek nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy bejönnek nekem a zsidó lányok?

Figyelt kérdés

Egy időben erősen antiszemita voltam, de később megváltoztam (tanultam közgazdaságtant és történelmet :D). Mostanság meg a zsidó lányok tetszekes és sokat fantáziálok róluk. Mitől van ez? A szélsőjobb az ellenkezőjét váltja ki belőlem?

21/f

Antiszemita válaszokra nem vagyok kíváncsi, moderátoroknak jelenteni fogom.

2012. jún. 25. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Az antiszemitizmus nem érdekel.

A provokátorokat viszont irtani, pusztítani kell!

A kérdésed nyílt provokáció, gyűlöletkeltő, a zsidó lányok fajtájának felsőbbrendűségére utal. Ezzel csak feleslegesen gerjeszted az ellenérzést a nem zsidó emberekben.

2012. jún. 27. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:
mi az hogy gojj? (vagy csak egy j-vel)
2012. jún. 30. 16:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát passz... nekem meg bejönnek a magas férfiak.

Mindenkinek más az ízlése és ez is sokat változik az élete során.

Egyébként meg milyenek a zsidó nők?

Én nem tudom hogy a nyaralás során meg máshol engem a zsidó pasik magyar zsidó lánynak néznek, de eléggé bejövök nekik :D Húgom össze is jött eggyel.

Mindkettőnknek hosszú barna haja van - a húgomé hullámos, nekem van amikor hullámos van amikor egyenes. Húgomnak középbarna nekem meg nagyon sötétbarna szemünk van...

Hihetik azt hogy mi is zsidók vagyunk? :D

Apum meg totál szakállas, tehát ő beleillik a képbe...

2012. jún. 30. 17:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Hihetik, engem is néztek már annak, mikor még hosszú hajam volt a trúmetálkodás miatt. Teljesen úgy nézett ki a hajam, mint a zsidóké, pedig dédszülőkig visszamenőleg nem tudok zsidókról a családban.
2012. jún. 30. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
A zsidó csajok között sok szép van, lehet, hogy az antiszemita múltad nélkül is tetszenének.
2012. szept. 28. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek pedig nem kedvelem a zsidókat.

íme egy lista... nézzétek át, hányról fantáziáltatok és nem is tudtátok hogy zsidók???

[link]

Válaszolva a kérdésedre, úgy létezik, hogy jó buxák...

De javaslom, ha elvennél egyet, köss házassági szerzõdést... :DD

2013. jan. 10. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem meg olyan fétisem van, hogy antiszemita jányok jönnek be :) zsidózó lányok azok nem rosszak :)
2015. febr. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!