Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyhogy ilyen gyorsan válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy ilyen gyorsan válaszolt? És hová tegyem, hogy este magától is sms-t? Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

van egy srác a sulimban, akivel bejövünk egymásnak:)

és ma mentem volna vele randizni 2.jára, de pénteken irt sms-t hogy baj lenne-e ha jövőhéten pótolnánk be mert lázas...

irtam hogy dehogy nembaj, jobbulást.

és szombaton nagynehezen-kicsit félve irtam neki egy érdeklődő sms-t, hogy hogyvan meg ilyenek és a végére odairtam h küldök 1 gyógypuszit, vagyis ezt msnen is irtam neki:)

és az üzenetre kb alig5perc alatt válaszolt:) olyan jó érzés volt. Ezek szerint jólesett neki, hogy irtam neki? És irta hogy "édi vagy, h irtál"

és most este nézem a telom és irta, h van egy jó hire már nem lázas, és odairta a végére, hogy "segitettek a gyógypuszijaid:$"

Ezek szerint hiányzom picit neki ha irt magátol is este?

2011. márc. 20. 09:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
kislányom szóval ezért sok a számla? sms miatt?
2011. márc. 20. 09:12
 2/11 A kérdező kommentje:
nem nem:)
2011. márc. 20. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Basszus, hogy ma már az ovisok is használnak mobiltelefont! Hova fajul ez a világ??
 4/11 anonim ***** válasza:

Jajj olyan fárasztóak ezek a kérdések, de mivel én is ilyen voltam,meg még néha vagyok is,így csak mosolygok!:D

Hát persze,hogy érdekled!:)

5/11 anonim válasza:
cuki
2011. márc. 20. 09:14
 6/11 A kérdező kommentje:

18éves vagyok...

csak egyszerűen nem tudtam hogyan értelmezni hogy magától is irt egy smst, nemtudom hogy ez mit jelent... hogy hiányzom neki vagy ilyenek?

de köszi hogy még egy ilyen normális kérdésre se lehet értelmesen válaszolni

2011. márc. 20. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2011. márc. 20. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, jólesett neki, hogy érdeklődtél a hogyléte felől ez alap...
2011. márc. 20. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Mit nem lehet azon értelmezni, ami egyértelmű?
2011. márc. 20. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
mekkora problémák.
2011. márc. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!