Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belém szeretett egy prosti és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém szeretett egy prosti és én is! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Belém szeretett egy prosti és én is ő beléje...nem tudom mit tegyek!Egymásban szerettünk nem tudom mit tehetnék,elég fura gondolat amikor bele gondolok hogy hogyna siemrkedtem meg vele és mit dolgozik.Azt mondta abba hagyná,de a tudat akkor is ott marad nem?
2012. szept. 23. 17:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%
Ítélkezni könnyű.Köpködni is könnyű. De senki nem láthat egy prosti életébe sem.Nem tudhatja senki,mi vitte őket rá arra,hogy azok legyenek,amik. A kényszer nagy úr,a nincstelenség még nagyobb! Az ítélkezhet,aki soha nem követett még el hibát és az,aki soha nem csinált még hülyeséget. Ez olyan,mint ha egy nő sok pasival fekszik le,az egy r.banc,de ha egy pasinak sok nője van,ő az alfahím,az atyaúristen.Itt tartunk,ami eléggé szánalmas!
2012. szept. 23. 22:03
 22/25 anonim ***** válasza:
34%

Na nehogy már azért lett valaki prosti mert nem talál állást, halálra röhögöm magam. Még takarítónőnek is elmennék egy kórházba vagy bármilyen munkát elvállalnék de qrva az nem hiszem, hogy lennék. Ez egy megszokott duma, hogy nem tudhatod mi vitt erre az útra:))Egyszerű vállald és kész mert frankó és szeretem ezt csinálni ennyi.

Mióta a világ, világ mindig is voltak prostituáltak ez is egy meló. De nekem ilyen nem kellene, ha kiaranyozod akkor sem. Olyan mintha, pöcegödörben turkálnék.

2012. szept. 24. 08:51
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
Még jó hogy nem látok bele egy prosti életébe, nem is akarok. Már bocsánat, de ez egy nőtől olyan szánalmas viselkedés, mint a férfiaknál az alkoholizmus /igaz ez félig meddig betegség is/, vagy ha veri a gyerekeit, feleségét. Az ilyennek nem akarok az életébe, gondolatvilágába belegondolni! Egyrészt, a társadalom belénksúlykolta, hogy ez elítélendő magatartás. Másrészt, minden normális ember, totál átlagosak, nem fogadhatja el semmi körülmények közt a prostikat, a feleségverőket, meg az alkeszokat. Sajnálom, nem tudok ennyire toleráns lenni, és ha mindenki elfogadná ezeket, nagyon rossz irányba haladna ez a világ.
2012. szept. 24. 16:38
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is maga a kerdezo prosti.En is ismrek prostikat a 90% ra valoban igaz h ver vizze nem valik.Tenyleg olyanok mint egy undorito parazita allatfaj.Csakhogy ott van a bizonyos 10 %.Lehet meg annyi se, de van koztuk normalis.De ez mindig tabu tema fog maradni.egyszerubb ha letagadod, amirol nem tudnak nem faj.Most persze irhatnma azt is milyen mar egy kapcsolatot hazugsaggal kezdeni...de ez lassuk be szukseges hazugsag lenne.

A tarsadalmi hozzaallast nem lehet megvaltoztatni es talan ez igy is van rendjen.:)

2012. okt. 10. 00:02
 25/25 anonim válasza:

Hát elsősorban ne nevezd prostinak. Találj ki bármi más nevet, de ha szereted nem hívhatod így.

Ha valóban abba hagyná érted és megváltoztatná az életét akkor addj egy lehetőséget magatoknak, bókolj szeresd, de hülye és vak ne legyél.

Sok lány közüllük nagyon vágyik a szeretetre, nem így képzelték el az életüket amikor kislányok voltak, aztán mégis így alakult, vedd ezt figyelembe.

2013. jan. 29. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!