Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett egy prosti és én is! Mit tegyek?
Na nehogy már azért lett valaki prosti mert nem talál állást, halálra röhögöm magam. Még takarítónőnek is elmennék egy kórházba vagy bármilyen munkát elvállalnék de qrva az nem hiszem, hogy lennék. Ez egy megszokott duma, hogy nem tudhatod mi vitt erre az útra:))Egyszerű vállald és kész mert frankó és szeretem ezt csinálni ennyi.
Mióta a világ, világ mindig is voltak prostituáltak ez is egy meló. De nekem ilyen nem kellene, ha kiaranyozod akkor sem. Olyan mintha, pöcegödörben turkálnék.
Szerintem is maga a kerdezo prosti.En is ismrek prostikat a 90% ra valoban igaz h ver vizze nem valik.Tenyleg olyanok mint egy undorito parazita allatfaj.Csakhogy ott van a bizonyos 10 %.Lehet meg annyi se, de van koztuk normalis.De ez mindig tabu tema fog maradni.egyszerubb ha letagadod, amirol nem tudnak nem faj.Most persze irhatnma azt is milyen mar egy kapcsolatot hazugsaggal kezdeni...de ez lassuk be szukseges hazugsag lenne.
A tarsadalmi hozzaallast nem lehet megvaltoztatni es talan ez igy is van rendjen.:)
Hát elsősorban ne nevezd prostinak. Találj ki bármi más nevet, de ha szereted nem hívhatod így.
Ha valóban abba hagyná érted és megváltoztatná az életét akkor addj egy lehetőséget magatoknak, bókolj szeresd, de hülye és vak ne legyél.
Sok lány közüllük nagyon vágyik a szeretetre, nem így képzelték el az életüket amikor kislányok voltak, aztán mégis így alakult, vedd ezt figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!