Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szeretett egy prosti és én is! Mit tegyek?
Én sok prostit ismerek ugyanis dolgoztam egy éjszakai bárban ahol akadt belőlük bőven. Egy 100 prostit biztosan ismerek. Arra a következtetésre jutottam, hogy a prosti egy külön állatfaj! Olyan gondolatokkal melyet képtelenek vagyunk mi egyszerű földi halandók megérteni. Na most a lényeg. Egy prosti mindig szerelmes, de általában 2-3 havonta másba. Vagyis ezt az érzést nem kell komolyan venni náluk. Mert szerintem nem is tudják valójában, hogy az mit is jelent.
A legjobb amit tehetsz az, hogy futtatod! Neked nem kell csinálni semmit, ő csak hordja neked a pénzt. Hogy miért is hordja neked a pénzt azt ő maga sem tudja meg indolkolni, de hordja.
Na, ez ma nagyon menő téma.
Van ilyen ismerős pár a környezetemben, a csaj megígérte, hogy abbahagyja, de nem tette. Persze ez nem törvényszerű, csak mondom.
Én is átlátok a szitán, pl most rajtad, ez egy zagyvaság amit irsz.
Két nagydarab disznó testőrt fizet? Ezt valami amerikai filmben láttad?
Mi a szerepe a két nagydarab testőrnek? Hol vannak a szekrényben? Ezt a hülyeséget ember...
Ha egy k*rvával szeretnél összebútorozni akkor nem lehetsz p*nairigy, ennyi, nem olyan bonyolult ez. Cserébe neked lapátolja a lovét. De mostmár ilyen hollywoodi álomképet is hozzáképzelsz a dologhoz, hogy ő egy luxusk*rva érző lélekkel, két nagydarab testőrrel és majd te jössz mint a királyfi akinek a csókjától felébred mint a filmeken. Menj már...
Kutyából soha nem lesz szalonna.
Már egyáltalán az is fura, hogy megismerkedtél vele. Szerintem kamu kérdés.
Vagy te vagy a csaj aki prosti és kíváncsi, hogy viszonyulnak a pasik a gondolathoz.
Gondold csak át mi járja a nyílásait (pl. a száját ami te csókolgatsz) és hány nap mint nap. Ha neked van erre gusztusod, sajnálatra méltó vagy.
SOHA nem lesz normális családanya az ilyenből bárki is írja, hogy ő az lett. Úgy ahogy itt valaki írta ez egy külön állatfajta. Más az agyi berendezése, és mindig is igényelni fogja a napi adagot, és lehetőleg mindig mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!