Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Undorodnátok 1 olyan lánytól aki sokszor tele van foltokkal?
Kedves kérdező lány,
Úgy vélem, senki nem egy összevert lánytól undorodik, mint inkább egy a gyermekét ilyen szinten bántalmazó szülőtől. Vagy esetleg állandóan okot adsz drága szülődnek, hogy újabb foltokkal díszítsen fel? Amennyiben nem, ez családon belüli erőszak, és a lelked, a szocializációd rombolja, amit te magad lehet hogy nem is érzel, észre sem veszel. Javasolnám iskoládban beszélj egy tanárral akit kedvelsz és akiben megbízol, és kérjétek a gyámügy segítségét.
Nekem csak egy kérdésem lenne .
Milyen dolgokért / Vagy mit szoktál csinálni mikor megver az anyukád ?
A kérdésedre meg a válaszom
Egy Bőhőm nagy NEM!
Inkább sajnálnálak :)
Kitttiiii!
Én is csatlakozok azokhoz, akik szerint nem kell a foltok miatt aggódnod. Inkább arra vigyázz, hogy ha otthon nem kapsz szeretetet, akkor ne ess bele meggondolatlanul egy hízelgő, szeretetet hazudó fiú karjaiba, mert abból talán nagyobb szívás is lehet a végén.
Dicséretes, hogy nem akarsz visszaütni anyádnak. Biztos neki vannak bajai, vagyis bajban van, ha túlzásba viszi a verésedet. Tehát neked kell megpróbálni segíteni neki szeretettel, alázattal, türelemmel. Ez jó gyümölcsöket fog teremni. Ha meg neked van változni valód, akkor hajrá!
Dehogy! Én ismerek egy olyan lányt (illetve, már nőt) aki nem ismerte a faterját, és 4-től 9 éves koráig verte és éheztette a nevelő apja.
Én inkább sajnálom az ilyen, és az is biztos hogy az ilyeneket legszívesebben golyófogónak állítanám ki, valami hadi gyakorlatra... Undorodom az ilyen "emberektől".
A családon belüli erőszakhoz lenne pár nem szeretem idézetem a Bibliából, biztos sokan jól lepontoznak majd, ahelyett, hogy elgondolkoznának, hogy vajon miért íratta ezeket le a SZERETŐ Isten.
"Fenyítsd meg fiadat, míg van remény, de ne vigyen odáig indulatod, hogy halálát okozd!"
"Aki kíméli botját, gyűlöli a fiát, de aki szereti, idejében megfenyíti."
"Szívleld meg az intést, és hallgass az okos beszédre! Ne sajnáld megfenyíteni a gyermeket, nem hal bele, ha megvered bottal. Te csak bottal vered meg, de lelkét a holtak hazájától mented meg."
"A gyermek szívéhez hozzátartozik az ostobaság, de a fenyítő bot kiűzi belőle. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!