Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Undorodnátok 1 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Undorodnátok 1 olyan lánytól aki sokszor tele van foltokkal?

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 09:46
1 2 3 4 5
 31/41 Golan Trevize ***** válasza:
Kérdező: és ez tesiórán sem tűnik fel senkinek?
2012. szept. 24. 10:19
 32/41 lajos 001 válasza:
nem szeretni való csaj lehet aki kapott az élettől már elég rosszat csak a foltok okozóját azt agyon verném
2012. szept. 24. 19:55
 33/41 lajos 001 válasza:
30%
annak idején én is kaptam apámtól nevesd ki röhögj bele a képébe hidd el megüti a guta leszokik róla csak nevess akár hogy is fáj
2012. szept. 24. 20:00
 34/41 Ginseng Titusz ***** válasza:
21%
Anyád hány éves? Jól néz ki?
2012. szept. 25. 22:03
 35/41 Fülünyúl ***** válasza:

Kedves kérdező lány,

Úgy vélem, senki nem egy összevert lánytól undorodik, mint inkább egy a gyermekét ilyen szinten bántalmazó szülőtől. Vagy esetleg állandóan okot adsz drága szülődnek, hogy újabb foltokkal díszítsen fel? Amennyiben nem, ez családon belüli erőszak, és a lelked, a szocializációd rombolja, amit te magad lehet hogy nem is érzel, észre sem veszel. Javasolnám iskoládban beszélj egy tanárral akit kedvelsz és akiben megbízol, és kérjétek a gyámügy segítségét.

2012. szept. 27. 14:43
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy kérdésem lenne .

Milyen dolgokért / Vagy mit szoktál csinálni mikor megver az anyukád ?

A kérdésedre meg a válaszom

Egy Bőhőm nagy NEM!

Inkább sajnálnálak :)

2012. szept. 27. 14:51
 37/41 saveme ***** válasza:

Kitttiiii!

Én is csatlakozok azokhoz, akik szerint nem kell a foltok miatt aggódnod. Inkább arra vigyázz, hogy ha otthon nem kapsz szeretetet, akkor ne ess bele meggondolatlanul egy hízelgő, szeretetet hazudó fiú karjaiba, mert abból talán nagyobb szívás is lehet a végén.

Dicséretes, hogy nem akarsz visszaütni anyádnak. Biztos neki vannak bajai, vagyis bajban van, ha túlzásba viszi a verésedet. Tehát neked kell megpróbálni segíteni neki szeretettel, alázattal, türelemmel. Ez jó gyümölcsöket fog teremni. Ha meg neked van változni valód, akkor hajrá!

2012. szept. 27. 15:01
 38/41 anonim ***** válasza:

Dehogy! Én ismerek egy olyan lányt (illetve, már nőt) aki nem ismerte a faterját, és 4-től 9 éves koráig verte és éheztette a nevelő apja.

Én inkább sajnálom az ilyen, és az is biztos hogy az ilyeneket legszívesebben golyófogónak állítanám ki, valami hadi gyakorlatra... Undorodom az ilyen "emberektől".

2012. szept. 27. 15:01
 39/41 anonim ***** válasza:
Pontosítok: Én inkább sajnálom az ilyeneket, és az ilyen gyerek/nő verő roh@dékokat állítanám golyófogónak.
2012. szept. 27. 15:04
 40/41 saveme ***** válasza:
18%

A családon belüli erőszakhoz lenne pár nem szeretem idézetem a Bibliából, biztos sokan jól lepontoznak majd, ahelyett, hogy elgondolkoznának, hogy vajon miért íratta ezeket le a SZERETŐ Isten.

"Fenyítsd meg fiadat, míg van remény, de ne vigyen odáig indulatod, hogy halálát okozd!"

"Aki kíméli botját, gyűlöli a fiát, de aki szereti, idejében megfenyíti."

"Szívleld meg az intést, és hallgass az okos beszédre! Ne sajnáld megfenyíteni a gyermeket, nem hal bele, ha megvered bottal. Te csak bottal vered meg, de lelkét a holtak hazájától mented meg."

"A gyermek szívéhez hozzátartozik az ostobaság, de a fenyítő bot kiűzi belőle. "

2012. szept. 27. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!