Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányismerősöm beb*szott egy buliban, azt mondja, nagyjából mindenre emlékszik, de azért 1-2 dolog kiesett neki. és tele van kék-zöld foltokkal a lába (másnap vette észre, buli után). Szerintetek?
Figyelt kérdés
szerintem megerőszakolták, vagy hát nekem ez nagyon arra utal, szerintetek? azt mondja, hogy az kizárt... de házibuli volt, szóval nem pogó, meg ilyesmi... mit gondoltok? lehet róla szó?2010. jún. 25. 20:58
1/21 anonim válasza:
Lehet róla szó, küldj üzit mikor erőszakoljuk meg.
2/21 anonim válasza:
szerintem csak elkapta a medvedisznóember hazafelé menet. persze meg is erőszakolhatta...
4/21 anonim válasza:
Ez ilyen kérdésekért járok erre az oldalra :D :D
5/21 A kérdező kommentje:
de azt mondja, nem történhetett és még szűz...
2010. jún. 25. 21:01
7/21 anonim válasza:
volt pár sorral lentebb egy ilyen kérdés hogy valakit majdnem megerőszakoltak.....
8/21 anonim válasza:
Sok a bunkó...
am azis lehet sokat elesett és beverte mindenhová magát
énis ígyvoltam amikor elősször berugtam azóta nemcsinálom mert mindenem féjt xD
9/21 anonim válasza:
Szerintem seggrészegen nekiment az asztalnak, szekrénynek, elbotlott, stb.
10/21 clint válasza:
Most komolyan, ha nem fájt neki a lábaköze akkor mi lett vna benne az erőszak???? Hameg fájt akkor gondolkodjon el, milyen társaságba jár, minek rug be.... És nem ártana egy doki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!