Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lányismerősöm beb*szott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányismerősöm beb*szott egy buliban, azt mondja, nagyjából mindenre emlékszik, de azért 1-2 dolog kiesett neki. és tele van kék-zöld foltokkal a lába (másnap vette észre, buli után). Szerintetek?

Figyelt kérdés
szerintem megerőszakolták, vagy hát nekem ez nagyon arra utal, szerintetek? azt mondja, hogy az kizárt... de házibuli volt, szóval nem pogó, meg ilyesmi... mit gondoltok? lehet róla szó?
2010. jún. 25. 20:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
tudom, volt az a kérdés, onnan jutott eszembe ez a történet, nemrég történt.
2010. jún. 25. 21:03
 12/21 anonim ***** válasza:

és pont azt felejtette el, hogy megerőszakolták?

gyökér.

2010. jún. 25. 21:03
 13/21 A kérdező kommentje:
hát mondjuk pont a legpiásabb állapotában dugták meg. ha erőszakoskodó lennék, akkor tuti így csinálnám.
2010. jún. 25. 21:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Szóval tevoltál? xD (bocsi nemhagyhattam ki)
2010. jún. 25. 21:05
 15/21 anonim ***** válasza:
na meg is nézem a napiszart hátha van róla valami vid...
2010. jún. 25. 21:05
 16/21 A kérdező kommentje:
ha én lettem volna, az nem lett volna erőszak, és garantáltan emlékezett volna rá. ;)
2010. jún. 25. 21:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Tényleg nagy az isten állatkertje és mind itt kérdezgetnek gyakorin. Miért erőszakolták volna meg? Azt észrevette volna hidd el. Az, hogy kiesik pár dolog nem azt jelenti, hogy azalatt az idő alatt bármit megtehetnek vele, hanem azt, hogy nem emlékszik dolgokra. Ha az abban az időszakban, ami megmaradt neki nem engedte volna, hogy megdugják, akkor máskor sem. Kék-zöld foltok miért a lábán lennének az erőszaktól?:D Marhaság ez a kombinálgatás. Bele rugott valami székbe stb. Amúgy ha szűz volt és erőszakolják nagy valószínűséggel vérezett volna, azt meg csak észreveszi.
2010. jún. 25. 21:10
 18/21 A kérdező kommentje:
okéoké, csak kár lenne érte... olyan kis aranyos.
2010. jún. 25. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Látom ám, hogy ez mire megy ki. Te vagy a titokban szerelmes pasi.Elment buliba nélküled.Alapból féltékeny voltál, de nem mondhattad el neki.Most, hogy kiderült, hogy nem emlékszik semmire és van rajta 1-2 folt te máris féltékeny vagy arra, aki " megerőszakolta".Haver te nem a csajért aggódsz, hanem féltékeny vagy :) Szerintem mond el neki minél előbb.
2010. jún. 25. 21:40
 20/21 A kérdező kommentje:
:)) lehet benne valami.
2010. jún. 25. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!