Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Undorodnátok 1 olyan lánytól aki sokszor tele van foltokkal?
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 09:46
21/41 A kérdező kommentje:
nem rinyáltam .. egy 1 szerű kérdést tettem fel.. és nem vagyok a drága kis csillagod..
2012. szept. 22. 10:57
22/41 anonim válasza:
Hát ez elég nagy baj ha vernek téged, szerintem meg kellene beszélned anyukáddal, hogy ez nem megoldás. A kérdésedre válaszolva pedig nem undorodnék, sőt, szerintem senki nem az alapján választ, hogy a lány mennyire van tele foltokkal (amelyek úgy is elmúlnak), hanem inkább személyiség és kinézet alapján.
23/41 anonim válasza:
hát ha az rossz hogy visszaütök annak aki megüt akkor nem.
vagy az ha valaki itt rinyál,tanácsot ad neki mindenki,de mindenre nemleges válasza van,ezután pedig leszarom,akkor lehet hogy nem vagyok normális de nem is érdekel.
24/41 A kérdező kommentje:
jól van.. akkor ezután nem jön több nemleges válasz ..
2012. szept. 22. 11:10
25/41 anonim válasza:
nem megsértődni kell 23as.. 23asnak.. gondolkozzál már ember.. Te normálisnak tartod azt, hogy megverd a szüleidet? Attól, hogy tanácsot adsz, igazán megválogathatnád a szavaidat! És ne sértegesd a kérdezőt! Szerintem eldönti, hogy mit szeretne tenni. Nem viccelődni kellene!
26/41 anonim válasza:
én megsértődni?min?te viccelsz?:D
engem nem érdekel hogy ő mit csinál,csak annyit mondtam a legelején hogy egy olyan szülőt aki veri a gyerekét szerintem nem kell sajnálni.miért ne üthetnék vissza?mit tiszteljek benne ha csak úgy fogja magát és meg ver?
na de papoljatok csak tovább én lépek kajálni:)
27/41 anonim válasza:
Szerintem nem undorodnak tőled hanem sajnálnak.
28/41 anonim válasza:
Ha valaki inkább elviseli a foltokat magán minthogy visszaüssön esetleg megvédje magát akkor biztosan tökéletes a személyisége. Bár ugyanúgy nem undorodok tőle, mint egy boxzsáktól.
29/41 anonim válasza:
Senki sem fog elítélni vagy undorodni tőled azért mert bántalmaznak a szüleid.Nem tehetsz róla.Engem legalább is biztosan nem zavarna.Másrészről pedig nem kéne ezt annyiban hagynod ha kék,zöld foltok lesznek rajtad.Először meg kéne próbálni leülni és komolyan beszélgetni anyukáddal és ha ez nem sikerül akkor gyámhivatalhoz vagy egyéb szervekhez kéne fordulni(nézz utána neten,ezeket én se tudom,de biztos találsz olyat ahol segítséget kaphatsz).Amúgy hány éves vagy?
30/41 anonim válasza:
Ezt meg kell beszélni vele, mert nem normális, hogy csak úgy megver. Ha ott lennék biztos nem hagynám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!