Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 srácon gáz ha televan hegekkel meg kékzöld foltokkal (nem fejen hanem testenpl lábszár comb bordák stb) sportból illetve hobbiból eredően? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
(sport kempó hobbi bmx biciklizes és egyéb ilyesmi témájú dolgok) (a combja és a melkhasa mindig kék a küzdősportokból eredően a lába meg a háta pedig tiszta heg a bringás baromkodásaitól)2010. febr. 27. 22:13
1/10 anonim válasza:
basszus egy olyan sráccal rossz dugni aki nem tud megmoccanni se...olyan mintha be lennél gipszelve.
2/10 A kérdező kommentje:
semmi baja nincs kivan sportolva jol mozog meg minden
2010. febr. 27. 22:16
3/10 anonim válasza:
Nem írtad, hogy fiú, vagy lány vagy, de:
Ha lány vagy, neked kell tudni, hogy zavar-e.
Ha meg srác vagy, pontosabban az akit leírtál, kérdezd majd attól, akinél aktuális a téma - szerintem.
19/F
4/10 anonim válasza:
Hát nemtudom... szerintem nem kifejezetten gáz, viszont nem is nagyon jön be a csajoknak.
Pl ha az én barátom lenne mindig tiszta heg, kék-zöld folt meg sérülések.. hát kicsit aggódnék csak..
Vhogy nem esne jól, hogy ha pl simogatom vagy valami, akkor látom a sérüléseit, hegeit..
Nem azért mert hogy néz már az ki, hanem mert félteném..
5/10 A kérdező kommentje:
18 fiu
2010. febr. 27. 22:29
6/10 A kérdező kommentje:
am nem tul durva serulesek tényleg csak sok
2010. febr. 27. 22:30
7/10 anonim válasza:
Gondolom magadról beszélsz...
Mellesleg a kérdés nem szex vagy szerelem témájú úgyhogy nem is értem mit keres itt... :G
8/10 anonim válasza:
Nem tom... rajtam egy idő után meg se látszottak, jó, egy durva nap után persze, volt pár folt de azok elmúltak 1 nap alatt.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, főleg ha ilyen sportokat űz. Ha a pasim tele lenne hegekkel meg foltokkal nem zavarna engem sem csak félteném. :)
10/10 A kérdező kommentje:
én is csak féltem
2010. febr. 28. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!