Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megfelel? 91/70/92,66kg,175cm, comb 52cm,16/L
Figyelt kérdés
Es van 1 kis pocim hogyan tudjam leadnin vagy a kis poci bejon a pasiknak ?2011. aug. 30. 10:29
1/18 compactegon válasza:
elég nehéz ezt matekban elképzelni :P
2/18 anonim válasza:
Elég vastag a derekad. És a 175 centihez a 66 kicsit sok. Van 1-2 hurkád ülva, ha jól gondolom.
3/18 anonim válasza:
Viccelsz? Tökéletes! Ekkora magassághoz kell ennyi testsúly! Ha egy kicsit idősebb lennél, szívesen megismerkedtem volna veled! :)
1010
29/F
4/18 A kérdező kommentje:
köszi a valaszt hat igen mikor leulok 1 picit laccik a pocim de sajnos mar sokat probaltam leadni de nem nagy siekrrel sportoltam es sajnos most laccik a vallaimon ami eleg szeles A pasik hogy viszonyulnak a szeles valhoz ?
2011. aug. 30. 10:35
5/18 anonim válasza:
Szerintem azt nem zavarja, akinek a tiédnél szélesebb. Mindenképpen olyat keress, mert mellette a tiéd egyáltalán nem fog nagynak látszani.
6/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. aug. 30. 10:50
7/18 anonim válasza:
Szia!
Szeretném, ha írnál nekem privit 2 okból is:
Szerintem tetszenél, és megnéznélek. (mert ezek a számok nem mondanak semmit)
Másrészt pedig MSN beszélgetés alkalmával tudnék jó tanácsokat adni, hogy miként tudsz vékonyodni.
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszt utolso hany eves vagy ?
2011. aug. 30. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!