Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik férfi, aki megfelel minden, a cikkben felsorolt kritériumnak?
2011. szept. 18. 15:50
1/7 anonim válasza:
Az, hogy ezt egy idióta agyhalott nyomorék ribanc írta. Az ilyen söpredékek miatt lett mára az az érték, hogy valaki 190 magas és 90es karja van, ahelyett, hogy virágot ad annak akit szeret, vagy kedvesen beszél hozzá. Fszszopók.
2/7 anonim válasza:
Hát, ja vannak ilyen pasik, csak nem ezen a bolygón!
3/7 anonim válasza:
szerintem biztos van, mondjuk szerintem ez inkább a 40+ férfiakra jellemző.
nekem ez bejön persze, legyen egy ilyen oldala is, de valamennyire éljen a mának, legyen olan őrült mint én, "rossz".
külsőt illetve meg rocker. :P
4/7 anonim válasza:
Nemtom, nem olvastam ez, de ez a Tom Ford bazz, félisten :D
5/7 anonim válasza:
MUHAHA! Most én is elkezdhetnék fantáziálni a tökéletes nőről.
6/7 anonim válasza:
Én lányként mondom, hogy egy hülye nagyképű r.banc az, aki ezt elvárja egy férfitől. Ok, legyen ápolt, adjon magára és sportoljon. De ennyit nem lehet elvárni egy nőtől! Hiszen a srácok sem várják el tőlünk (a normálisabbja), hogy a méreteink 90-60-90-es legyen, hogy legyen minimum hátközépig érő szőke hajunk, legyünk 175 cm magasak és tökéletes alakúak. Úgyhogy szerintem mi sem várhatjuk el ezt senkitől.
7/7 anonim válasza:
Nézzetek Ian Somerhalderre...ő tökéletes! Hibátlan!...ezt mondom, és férfi vagyok!!! (nem vagyok meleg, van barátnőm), de hogy így kinézzen valaki, ahhoz isten kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!