Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akarja megérteni, mit csináljak?
A barátnőm hozzám költözött már vagy két hónapja.Eddig minden jól ment..
A nagyapám akit a saját apámnak tartok már elég idős és egyedül él.És mondtam neki,hogy költözzön hozzánk,mert már segítségre szorul.Ennyivel tartozok neki,mert mindent megtett ellenben az apámmal.Ő tanított szinte mindenre.
Nagyon szeretem őt.
A barátnőm ezt nem akarja elfogadni,meg is zsarolt hogy vagy ő vagy a nagyapám.
Nagyot csalódtam benne,és nem fog érdekelni,hogy mi lesz a nagyapám hozzám fog költözni,nem hagyhatom magára.
Ti mit tennétek a helyemben? Kit választanátok?
Teljesen ki vagyok már idegileg..
21/F
az "ingyen" otthon szánalmas, koszos "gettó", nem embernek való (azért írtam idézőjelben az ingyent, mert ott is kell tejelni, hogy ne dobják ki valami indokkal, vagy hogy megfürdessék egy héten egyszer :(
a pénzes nagyon drága, bekerülni milliókba kerül
van olyan,ahova ingyen bekerülhet, csak havi díjat kell fizetni, de oda évekig kell várni
Ha pàrom azt mondanà, hogy szeretné egy nagyszülöjét idekvàrtélyolni, én azonnal belemennék. Ugyanis:
-A pàrom csalàdtagja. Segitségre szorul.
Valoszinüleg engem is frusztràlna egy kicsit, de ennyit meg lehet tenni azért, akit szeretsz, nekem speciel jo érzés lenne segiteni:)
-Rajtam is segitettek, amikor nem volt hova mennem.
Egyébként meg ha a csaj költözött hozzàd, hacsak nincs ràiratva a lakàs fele, nem ugathat bele, hogy kit hozhatsz oda lakni!!! jol teszed, hogy kirakod a szürét!
Természetes, hogy a rokonomat vàlasztanàm, ez nem kérdés!
Gondolj bele: -Ö tanitott meg gyakorlatilag az életre!
-Csalàdtagod!
-Szereted!
-A baràtnöd egy öntörvényü riherongy.
szerintem érted:)
Hát figyelj, ha emiatt elhagy, hát annyit is ért ez a csaj...
Örülj neki, hogy megszabadulsz tőle, mit akarsz ilyen érzéketlen lánytól?
Átgondolta újra és beleegyezett! Annyira örülök h az valami hihetetlen:)
Nem sokat zavarna a papa se,mert tévézne olvasna meg ilyenek.
:) De hát még is csak felügyelet alatt lenne:)
Meg a szobája a mi szobánktól arrébb van,az se jelent gondot ha mi épp dolgokat csinálunk a szobában..:)
Tegnap este haza jött és 10 percig ölelt át,közben sírt..Nagyon megható volt.Megbocsájtottam neki,mert hiányozna nagyon de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!