Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akarja megérten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akarja megérteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőm hozzám költözött már vagy két hónapja.Eddig minden jól ment..

A nagyapám akit a saját apámnak tartok már elég idős és egyedül él.És mondtam neki,hogy költözzön hozzánk,mert már segítségre szorul.Ennyivel tartozok neki,mert mindent megtett ellenben az apámmal.Ő tanított szinte mindenre.

Nagyon szeretem őt.

A barátnőm ezt nem akarja elfogadni,meg is zsarolt hogy vagy ő vagy a nagyapám.

Nagyot csalódtam benne,és nem fog érdekelni,hogy mi lesz a nagyapám hozzám fog költözni,nem hagyhatom magára.

Ti mit tennétek a helyemben? Kit választanátok?

Teljesen ki vagyok már idegileg..

21/F

2012. szept. 15. 21:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

az "ingyen" otthon szánalmas, koszos "gettó", nem embernek való (azért írtam idézőjelben az ingyent, mert ott is kell tejelni, hogy ne dobják ki valami indokkal, vagy hogy megfürdessék egy héten egyszer :(

a pénzes nagyon drága, bekerülni milliókba kerül

van olyan,ahova ingyen bekerülhet, csak havi díjat kell fizetni, de oda évekig kell várni

2012. szept. 15. 22:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha pàrom azt mondanà, hogy szeretné egy nagyszülöjét idekvàrtélyolni, én azonnal belemennék. Ugyanis:

-A pàrom csalàdtagja. Segitségre szorul.

Valoszinüleg engem is frusztràlna egy kicsit, de ennyit meg lehet tenni azért, akit szeretsz, nekem speciel jo érzés lenne segiteni:)

-Rajtam is segitettek, amikor nem volt hova mennem.

Egyébként meg ha a csaj költözött hozzàd, hacsak nincs ràiratva a lakàs fele, nem ugathat bele, hogy kit hozhatsz oda lakni!!! jol teszed, hogy kirakod a szürét!

Természetes, hogy a rokonomat vàlasztanàm, ez nem kérdés!

Gondolj bele: -Ö tanitott meg gyakorlatilag az életre!

-Csalàdtagod!

-Szereted!

-A baràtnöd egy öntörvényü riherongy.

szerintem érted:)

2012. szept. 16. 01:00
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha emiatt elhagy, hát annyit is ért ez a csaj...

Örülj neki, hogy megszabadulsz tőle, mit akarsz ilyen érzéketlen lánytól?

2012. szept. 16. 13:59
 24/25 anonim ***** válasza:
ki is tetted már?..
2012. szept. 16. 14:43
 25/25 A kérdező kommentje:

Átgondolta újra és beleegyezett! Annyira örülök h az valami hihetetlen:)

Nem sokat zavarna a papa se,mert tévézne olvasna meg ilyenek.

:) De hát még is csak felügyelet alatt lenne:)

Meg a szobája a mi szobánktól arrébb van,az se jelent gondot ha mi épp dolgokat csinálunk a szobában..:)

Tegnap este haza jött és 10 percig ölelt át,közben sírt..Nagyon megható volt.Megbocsájtottam neki,mert hiányozna nagyon de nagyon!

2012. szept. 16. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!