Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeret, mégis szakit, mert nem akarja lekötni magát. Hogy lehet ezt megérteni, elfogadni?!
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt, szeretjük imádjuk egymást. Mindketten sokat tettünk ezért a kapcsolatért,mégis ö egyik nap elöállt azzal,hogy nem akarja lekötni magát. Köpni nyelni nem tudtam. Kérdeztem töle, miután az elso sokk meg volt,hogy mit rontottam el. Azt mondta én semmit. Csak túl sok volt neki ez az idő. Ez pár napja volt, azóta is keres, csak távolságtartó. Hát én meg vagyok döbbenve:( Pedig tényleg szeret. Élt már át valaki hasonlót?2012. júl. 6. 19:55
1/3 anonim válasza:
Jaj de szar lepattintó duma ez! Húsz éve kiment a divatból!
2/3 A kérdező kommentje:
Hidd el, én is ezt gondolnám ha ezt más irta volna ki, de az ember azt érzi ha a másik nem szereti. Hihetetlen, annyit tett már értem, törödik velem, oda figyel rám.
2012. júl. 6. 20:00
3/3 anonim válasza:
Figyelj,fájni fog,de nem szeret már,ahhoz meg gerinctelen volt,hogy az igazi okot elmondja.Ha valaki szereti a másikat,nem tudja nélküle elképzelni az életét,hozzá tartozik az életéhez,vele tervezi a jövőt.
Sajnálom,hogy ez történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!