Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és exei. Ajánlanátok könyvet, mely segítene megérteni és kezelni a helyzetet?
Nem értem, hogy miért kell egy szakítás után is szoros kapcsolatban maradni a hajdani pároddal, főleg ha egy másik kapcsolatban élsz azóta.
Szeretném megérteni az ő oldalát is.
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem hiszem, hogy erről van könyv, de nekem sikerült leszűrni a tanulságot, azt hiszem legalábbis.
Két évig jártam az egyik legjobb barátommal. Évekkel ezelőtt szakítottunk, mert a szerelem a legelejétől kezdve hiányzott, mindkettőnknek elég volt úgy a kapcsolat, nagyon jókat beszélgettünk, ismertük a másikat, sosem veszekedtünk, a szex is jó volt. Csak nem voltunk szerelmesek.
Azóta már vőlegényem van, aki nagyon jól tudja, hogy együtt voltunk, mindent elmondtam neki arról a kapcsolatról, sosem volt féltékeny, sőt jóban vannak egymással.
Hiszek abban, hogy létezik barátság fiú és lány között. Abban viszont nem, hogy két szerelmes szakítás után jó barát maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!