Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megérteni? Olyan nehéz megérteni engem?
Van egy barátnőm kb. 1 hónapja, én az elején megmondtam neki, hogy nem akarok komoly kapcsolatot.
kezdjük az alapoknál, 21 éves vagyok, komoly önértékelési gondokkal küzdöttem tiniként, mivel elég vézna gyerek voltam, ezért még akkortájt belekezdtem a testépítésben, de még évek múlva is elégedetlen voltam magammal, ezért nem csajoztam meg ilyenek, most, hogy már tudtam magamnak bizonyítani, eléggé magabiztos lettem :P
Tehát idén! (21 évesen) kezdtem el a csajozást, szórakozást és van barátnőm 1 hónapja, viszont nagyon bánt, hogy lemaradtam sok mindenről, ezért úgy gondoltam hogy amíg meg nem unom szeretnék minél több lányt kipróbálni, de a lányok mindig komoly kapcsolatot látnak bennem, mert alapvetően komoly srác vagyok, és nem tudják megérteni hogy be szeretném pótolni mindazt amit kihagytam (így a barátnőm sem érti meg). Tudni kell rólam hogy általában tartózkodó és közömbös vagyok még ha kifelé ezt nem is mutatom. a barátnőm felé nem tudtam 1 hónap alatt komolyabb érzéseket táplálni, de ő ezt nem tudja. hogyan értethetném meg vele, hogy még csak most kezdtem el élni, és lehet hogy életem végéig bánnám, ha nem ismerkednék más lányokkal? de ki tudja, később talán még lennék vele, ha nem találok jobbat (akibe lehetek szerelmes is)
Én is ilyen voltam, mint te, vézna, meg ilyenek, igaz én 18 évesen kezdtem el igazán a csajozást. Egyből le is ragadtam valakinél, akivel utána négy csodás évet töltöttem el.
Ezt meg egy lánnyal így nem lehet megértetni, ha ő komolyan gondolja, még az elején sem, hogy "figyelj csak, te csak szexre kellesz nekem, de nyugi, ha nem találok mást, visszajövök". Basszus ember, te még nem voltál szerelmes? :D Ha nem lesz más, akkor majd visszajövök?
Egyébként hogy segítsek is, szerintem ha nem tudod megértetni vele, szakíts meg vele minden kapcsolatot.
Te egy nagyon pancser csávó vagy....
Az biztos, hogy súlyos önértékelési zavarokkal küszködsz még mindig, mert általában azok az emberek akarnak mindig bizonyítgatni.
Felelőtlen vagy és téveszmén alapul az életed. Minek kell mindenkivel kúrogatni, kihasználni mások érzéseit????
-te magadat igazi férfinak érzed így?
-azt hiszed ettől boldog leszel?
-az hiszed ettől bizonyítást nyer az, hogy milyen jó kan vagy?
-azt hiszed hogy ettől így egy nőt te boldoggá tudsz tenni?
Nem vagy más te mint egy felületes ember, megfelelési kényszerrel, aki egy nem létező kört akar lefutni, aminek semmi értelme, és még másoknak is ártasz.
Tök értelmetlen, amit csinálsz. Főleg az, hogy a te felelőtlenséged miatt más ember érzéseit becsteleníted.
Kurafi emberként, jobban szeretni fognak? Azt hiszed ettől leszel egy megbízható értékes ember?
Ha mégis ribanc fax módjára akarod az életetdet élni, keress olyan lányokat, akik szintén egyéjszakás kapcsolatokat keres.
Én megkérdőjelezem a férfiasságodat és a komolyságodat is.
De hát majd magadtól rájössz, hogy semmit nem ér, amit most csinálsz és boldogabb sem leszel, csak kiégett...persze az ilyen értéktelen pasik qrvázzák a nőket....akik ugye a te qrafiságodnak isszák meg alevét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!