Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akarja megérteni, mit csináljak?
A barátnőm hozzám költözött már vagy két hónapja.Eddig minden jól ment..
A nagyapám akit a saját apámnak tartok már elég idős és egyedül él.És mondtam neki,hogy költözzön hozzánk,mert már segítségre szorul.Ennyivel tartozok neki,mert mindent megtett ellenben az apámmal.Ő tanított szinte mindenre.
Nagyon szeretem őt.
A barátnőm ezt nem akarja elfogadni,meg is zsarolt hogy vagy ő vagy a nagyapám.
Nagyot csalódtam benne,és nem fog érdekelni,hogy mi lesz a nagyapám hozzám fog költözni,nem hagyhatom magára.
Ti mit tennétek a helyemben? Kit választanátok?
Teljesen ki vagyok már idegileg..
21/F
Nekem nem dugásra kell egy nő..
Az biztos,hogy holnap eltakarodik innen..Reggeli ébresztésnek hozzá vágom a dolgait...

bocsánat, hogy idemerészkedem ezzel, de:
oké, igen, tényleg nagyon nem szép dolog, és nagypapi nem ezt érdemli, de, azért képzeljétek el, hogy együtt éltek a párotokkal, és odajön egy öreg bácsi, aki után lehet, hogy majd naponta kell a vécét takarítani, aki hangosan fog horkolni a másik szobában, aki miatt nem lehet majd egy bugyiban átmenni a lakáson
akik itt mind fújolnak és ribiznek, azért gondoljátok ezt át. a lánynak semmit nem jelent a bácsi, ezért nem várható el, hogy imádja, és alkalmazkodjon hozz
persze nem szép választás elé állítani a fiút, de valahol megérthető ő is
másrészt kérdező, már rég nem szerethetted a lányt, ha pár válasz után már úgy beszélsz róla, mint egy darab sz*rról

Köszönöm,én is gondoltam erre..
De ezt képtelenség elfogadni..ilyen nincs
nem hiszem h zavarná, mert egy külön szobát kapna..És azt se mondtam neki h neki kéne gondoznia..
De ha ennyire nem képes.akkor sajnálom

14-es, erre semmi szükség...
milyen jó, hogy itt ennyi jó ember van, nem is értem, hogy miért van annyi elhanyagolt magányos öreg, hisz mindenki magához venné a nagyszüleit, és leoltja azt, aki csak egy kicsit reálisan próbál gondolkodni
nem mondtam, hogy ne vegye oda a papát, azt se, hogy ne rakja ki a lányt, csak kicsit furcsa, hogy rögtön elkezd mindenki követ dobálni...
mindegy.
te írtad privit?

hát én nem tudom mennyibe kerül...
szerintem azt is meg lehetne nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!