Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akarja megérten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akarja megérteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőm hozzám költözött már vagy két hónapja.Eddig minden jól ment..

A nagyapám akit a saját apámnak tartok már elég idős és egyedül él.És mondtam neki,hogy költözzön hozzánk,mert már segítségre szorul.Ennyivel tartozok neki,mert mindent megtett ellenben az apámmal.Ő tanított szinte mindenre.

Nagyon szeretem őt.

A barátnőm ezt nem akarja elfogadni,meg is zsarolt hogy vagy ő vagy a nagyapám.

Nagyot csalódtam benne,és nem fog érdekelni,hogy mi lesz a nagyapám hozzám fog költözni,nem hagyhatom magára.

Ti mit tennétek a helyemben? Kit választanátok?

Teljesen ki vagyok már idegileg..

21/F

2012. szept. 15. 21:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nekem nem dugásra kell egy nő..

Az biztos,hogy holnap eltakarodik innen..Reggeli ébresztésnek hozzá vágom a dolgait...

2012. szept. 15. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:
42%

bocsánat, hogy idemerészkedem ezzel, de:

oké, igen, tényleg nagyon nem szép dolog, és nagypapi nem ezt érdemli, de, azért képzeljétek el, hogy együtt éltek a párotokkal, és odajön egy öreg bácsi, aki után lehet, hogy majd naponta kell a vécét takarítani, aki hangosan fog horkolni a másik szobában, aki miatt nem lehet majd egy bugyiban átmenni a lakáson

akik itt mind fújolnak és ribiznek, azért gondoljátok ezt át. a lánynak semmit nem jelent a bácsi, ezért nem várható el, hogy imádja, és alkalmazkodjon hozz

persze nem szép választás elé állítani a fiút, de valahol megérthető ő is

másrészt kérdező, már rég nem szerethetted a lányt, ha pár válasz után már úgy beszélsz róla, mint egy darab sz*rról

2012. szept. 15. 21:35
 13/25 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten egyet értek az utolsóval
2012. szept. 15. 21:38
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm,én is gondoltam erre..

De ezt képtelenség elfogadni..ilyen nincs

nem hiszem h zavarná, mert egy külön szobát kapna..És azt se mondtam neki h neki kéne gondoznia..

De ha ennyire nem képes.akkor sajnálom

2012. szept. 15. 21:41
 15/25 anonim ***** válasza:

14-es, erre semmi szükség...

milyen jó, hogy itt ennyi jó ember van, nem is értem, hogy miért van annyi elhanyagolt magányos öreg, hisz mindenki magához venné a nagyszüleit, és leoltja azt, aki csak egy kicsit reálisan próbál gondolkodni

nem mondtam, hogy ne vegye oda a papát, azt se, hogy ne rakja ki a lányt, csak kicsit furcsa, hogy rögtön elkezd mindenki követ dobálni...

mindegy.

te írtad privit?

2012. szept. 15. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
14 vagyok, nem írtam privit
2012. szept. 15. 21:49
 17/25 A kérdező kommentje:
én írtam a privit
2012. szept. 15. 21:50
 18/25 anonim ***** válasza:
otthonba nem mehet amúgy?
2012. szept. 15. 21:51
 19/25 A kérdező kommentje:
Az egy kicsit drága lenne nem?
2012. szept. 15. 21:51
 20/25 anonim ***** válasza:

hát én nem tudom mennyibe kerül...

szerintem azt is meg lehetne nézni

2012. szept. 15. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!