Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akarja megérteni, mit csináljak?
A barátnőm hozzám költözött már vagy két hónapja.Eddig minden jól ment..
A nagyapám akit a saját apámnak tartok már elég idős és egyedül él.És mondtam neki,hogy költözzön hozzánk,mert már segítségre szorul.Ennyivel tartozok neki,mert mindent megtett ellenben az apámmal.Ő tanított szinte mindenre.
Nagyon szeretem őt.
A barátnőm ezt nem akarja elfogadni,meg is zsarolt hogy vagy ő vagy a nagyapám.
Nagyot csalódtam benne,és nem fog érdekelni,hogy mi lesz a nagyapám hozzám fog költözni,nem hagyhatom magára.
Ti mit tennétek a helyemben? Kit választanátok?
Teljesen ki vagyok már idegileg..
21/F
Szögezzük le én lány vagyok.
De ha a helyedben lennék úgy rúgnám ki azt a csajt mint macskát szarni.. miaz, hogy azt mondja vagy a nagypapád(aki konkrétan felnevelt) vagy ő?... szánalmas kis pitsa...
őőő a kitartott ribit v a nagyfatert?
a nagyfatert. főleg h mind 2 nagyfaterom már rég meghalt.
am van jobb sztorim:
anno 1ik csajszi ismerősnek mondtam h ma volt nagyfater temetése erre ő: nekem szarabb napom volt suliba voltam.. és halál komolyan meggyőződése volt h az rosszabb. szerinted? :D
ki kell őket rugdosni páros lábbal az életedből.
Én is úgy gondolom,hogy holnap pakolni fog össze és takarodik el...
mondjuk most sincs itthon,valami barátnőjével van..
hülye vagy? zárd kulcsra az ajtót és hagyd a zárban.
a ruháit meg bőröndbe ki a járdára ha elviszik elviszik szard le.
Nem tudom mi baja van a barátnődnek a nagypapáddal... én is gondoltam már ilyenekre, hogy majd ha a nagymamámék olyan öregek lesznek akkor majd költözzenek hozzám, bár én még nem tartok ott. Ha a barátnőd szeretne akkor természetesen elfogadná ezt a dolgot és nem kérdé hogy válasszon közülük, én egyértelműen a nagypapát választanám.
17/l
hát már nem azért, de barátnőd helyében én magamtól javasoltam volna, hogy költözzön oda... hülye pi.csa, dobd ki.
18L
Konkrétan sose mondta volna,hogy baja lenne vele.
Ez meg is lepet,nem így ismertem meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!