Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek véleménye érdekelne. Mit gondolsz, milyen ez a test?
Figyelt kérdés
Minden nő véleménye érdekel aki megtisztel a válaszával, de leginkább a 30 feletti nők véleményére lennék kíváncsi! Kort is írjatok légyszi. Köszi.
2009. júl. 30. 10:32
11/23 anonim válasza:
Szerintem a testhez képest cingár a lába...
23L
12/23 anonim válasza:
Tulajdonképpen miért vagy kiváncsi a véleményekre? Valaki kritizált?
13/23 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok még megelégedve magammal azért vagyok kíváncsi mások véleményére is. Az viszont kicsit elszomorított hogy ennyi nőnek nem jó a szőrös mellkas, bár amint látom ez főleg a 30 alattiak problémája, a 30 felettiek nagy része azt mondta hogy nem baj. Jövőhéten randim lesz és most kicsit megijedtem hogy mi lesz ha majd a hölgynek is a szőrös mellkas lesz a problémája, bár leszedni senki kedvéért nem fogom, úgyhogy majd lesz ami lesz, bár ő is 30 feletti úgyhogy remélem bejön neki.
2009. júl. 30. 11:31
14/23 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Egy férfi legyen férfi, és ne legyen csupasz a mellkasa.
Persze ez nem azt jelent, hogy az "orángutánokra bukom", de amennyi neked van, az pont elég, nem kell se több, se kevesebb.
25éves lány
15/23 anonim válasza:
Ha sikeres lesz a randi és belebolondulsz, úgy le fogod szedni, hogy csak na, ha nem jön be neki:))
16/23 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod,jól nézel ki a kép alapján.
A szőrzettel sincs semmi baj,férfiasabbá tesz!
25
17/23 anonim válasza:
Hát azért azt a mellfeszítést nem kellett volna ennyire erőltetni csak mert elég feltűnőek a lengőbordáid...
18/23 anonim válasza:
Nekem bejön, teljesen ok, de a karodra gyúrhatnál egy kicsit.
23 L
19/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok: szerintem pont az a jó, hogy van egy kis szőr rajtad! nekem egyáltalán nem tetszenek a csupasz ffiak!
20/23 anonim válasza:
Szerintem formás a felsőtested, és nagyon szép, szexi a lábad is, jól állhat neked a rövidnadrág. Ajánlom, hogy ilyen klassz futóművekkel minél többet legyél a nyáron rövidnaciban! Pusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!