Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek véleménye érdekelne. Mit gondolsz, milyen ez a test?
Figyelt kérdés
Minden nő véleménye érdekel aki megtisztel a válaszával, de leginkább a 30 feletti nők véleményére lennék kíváncsi! Kort is írjatok légyszi. Köszi.
2009. júl. 30. 10:32
1/23 anonim válasza:
Szia!
Szerintem jól néz ki a képen szereplő srác teste, nekem bejön.Szép a hasa, és ennyi "szőrzet" is elég.
Ha ennél vékonyabb lenne, az hangsúlyozom: nekem nem annyira tettszene.
25/N
2/23 anonim válasza:
Nincs ezzel a testel semmi baj bár kicsit szőrős nekem:D Amúgy jó:) én 31 éves vagyok!Remélem segítettem puszi
3/23 anonim válasza:
Hát én harminc feletti vagyok, de hmm, tetszik :)
4/23 anonim válasza:
Szia!
Nekem egy ici-picit vékony! Nekem kell, hogy sokkal nagyobb legyen nálam egy pasi, biztonságérzést nyújt :)
Ha egy kicsit edzenél, isteni lenne :)
25/l
5/23 anonim válasza:
Arányos férfitest, egy picit vállban erősíts még. Amit én leszednék, a mellszőrzet.
N/50
6/23 anonim válasza:
Nagyon jó, kicsit kevesebb szőrzettel ideális lenne...
7/23 anonim válasza:
arányos, nincs vele semmi gond, de nekem túl sok a szőr a mellkason.
9/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, sok férfi örülne ha ilyen teste lenne. Nekem a szőrzettel sincs semmi bajom, azért férfi a férfi. (29 vagyok)
10/23 anonim válasza:
Nem rossz, kicsi izom még elfér, viszont szőrből lehetne kevesebb vagy rövidebb, de az nem olyan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!