Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem bírom már a magányt.
Látom, hogy többi lányt ölelgetik, simogatják, meg csókkal köszönnek, nekem meg a legtöbb ami jutott az szex 2 fiúbaráttal és nem volt még komoly kapcsolatom, mert nem volt olyan akivel egymásba szerettünk volna. :/
Nem tudok hol ismerkedni. Állítólag szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám. Amikor mondom, hogy nem volt még barátom akkor kérdezik hogy lehet, meg mintha ez csak a szépségen múlna... Aztán már csak szexet akarnak vagy semmit. Senki nem kíváncsi rám, senki nem szeretne megismerni. Neten ismerkedem, de sajnos messze élnek a legtöbben. Nem az igazi egy kapcsolat ha heti egyszer nem tudnának találkozni.
21/l
vannak akik évekig vannak egyedül vannak akik megunják és rámennek az alkalmi kapcsolatokra.
Igen nehezen nyílsz meg.
Az a baj, hogy ha valaki odamegy hozzád és kezdeményez te már szinte rögtön azt veszed le belöle h rádstartolt és egyből bele akar vágni a közepébe!
Egy lehetőséget ha tetszik az illető azt adnod kell mert különben sosem derül ki mi rejlik belül.
ÉS az igen az nagy gond h nehezen oldódsz fel, de ha tetszel a pasinak ez nem gond. De talán túl őszinte vagy és hamar elmondasz mindent hamár felengedtél nemde?
Persze nem tuti.
És igen kezdeményezz néha te is. Háátha.
Azt akinek megengeded, hogy veled legyen , azt meg kell ismerned!
ÉS a villám bármikor becsaphat, nálad is...
21 évesen csak a hülye adja fel! :)
De van olyan!! Hidd csak el.
De az is társul ehhez , hogy talán kissé rossz emberismerő vagy.
Szeretet, bizalom? Akkor őszinte az ember? Lehet... De az a baj nálad h túl hamar beengeded őket a bizalmadba!
De nekem mindegy...próbálok ötletet adni de ha nem, akkor nem...a probléma adott.
Az okát vagy nem tudod, vagy tudod de nem ismered be, vagy nem akarod elfogadni, és tagadsz saját magadnak is.
De az is lehet, hogy igazad van.
Talán drága...talán.
Na sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!