Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem bírom már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírom már a magányt.

Figyelt kérdés

Látom, hogy többi lányt ölelgetik, simogatják, meg csókkal köszönnek, nekem meg a legtöbb ami jutott az szex 2 fiúbaráttal és nem volt még komoly kapcsolatom, mert nem volt olyan akivel egymásba szerettünk volna. :/

Nem tudok hol ismerkedni. Állítólag szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám. Amikor mondom, hogy nem volt még barátom akkor kérdezik hogy lehet, meg mintha ez csak a szépségen múlna... Aztán már csak szexet akarnak vagy semmit. Senki nem kíváncsi rám, senki nem szeretne megismerni. Neten ismerkedem, de sajnos messze élnek a legtöbben. Nem az igazi egy kapcsolat ha heti egyszer nem tudnának találkozni.

21/l

2012. szept. 5. 17:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mindenki mennyen a másik után ehhez 2 ember kell
2012. szept. 5. 17:30
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

és neked ki mondta h szép vagy? anyád?

szerintem meg h.lye is vagy meg randa is! nem véletlenül nem kellesz te senkinek 21 évesen XD

2012. szept. 5. 17:32
 13/27 ASOT ***** válasza:

A külső alapján fognak odamenni hozzád, ha Nem a neten ismerkedsz , akkor mindenképp.

Mert ha meglát valaki akkor a külsőd látja meg elsőre, ez nem azt jelenti hogy szexistennőnek kell lenned, mert mindenkinek más tetszik ami neki szép az nem biztos h nekem is :)

Meglátjuk az adott illetőt, és 1 pillanat alatt el tudjuk dönteni h tetszik e. Ha igen akkor valami minimálisat megtudhatunk a belsőjéről a külseje alapján ami olykor téves is lehet. De az alapján megyünk oda.

Aztán kiderül milyen vagy belül akkor kezdenek el kiderülni a belső értékek tulajdonságok mikor már leültetek és beszélgettek.

Van aki azért nem mer odamenni hozzád, mert túl szépnek gondol magához képest és ááá ugy is elutasítana a csaj, van aki meg nem is akar mert nem is kellesz neki.

Ne abból indulj ki ami körülvesz téged, hanem magadból, és nem azon fog múlni egy normális srácnál , hogy volt e eddig komoly kapcsolatod e avagy sem. Ha minden igaz akkor te vagy az aki érdekelni fogja és nem az hogy mások szerint milyen vagy. És nem az h kik voltak eddig neked.

Lassan szerintem már eleve félsz ismerkedni , félsz megnyilni másoknak , vagy éppen ellenkezőleg, és az a gond h túl hamar megnyílsz másoknak és hamar felfeded azt amit a külsőd takar, több oka is lehet annak, hogy "Miért nem?"

De még csak 21 éves vagy így nem vagy elmaradva semmivel, olyat akivel cóskolózhatsz h lássanak olyat találnál akármelyik bokorban de csak azért h legyen valaki h elmondhasd h van valakim azért nem érdemes összejönni senkivel.

Ha meg látod h az nem mer odamenni hozzád akkor édes istenem tedd félre a női cukiságod és menj oda te szólítsd le te! Egy nő is megteheti ezt néha.

2012. szept. 5. 17:37
 14/27 anonim ***** válasza:
21 évesen..ott valami nem okés a viselkedésed vagy az állítólagos szépséged nem stimmel.
2012. szept. 5. 17:38
 15/27 anonim ***** válasza:
Vagy lehet hogy fojton falkába járkálsz és nem engeded hogy közeledjenek hozzád, elmész egy oylan helyre ahol sokan vannak legyen az buszmegálló vagy akármi és kiteszed magad mint friss hús és talán segíts a fiúknak hogy hozzád szóljanak csinálj valami olyat hogy 100% hogy hozzád szóljanak... menj neki véletlenül vag yvalami ejtsd ela táskád vagy a f*sz tudja...
2012. szept. 5. 17:42
 16/27 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

Mert, ha a közelben, akkor, ha gondolod találkozom veled, beszélgetünk, és megmondom, hogy mi lehet az oka annak, hogy senki nem lát benned potenciális partnert.

2012. szept. 5. 17:56
 17/27 A kérdező kommentje:

Nem járok szórakozni. Szórakozóhelyeken amúgy is csak komolytalan alakokba lehet botlani szerintem. Beülősebb helyekre el szoktam menni egyedül, parkba, vízpartra.

Hogyan ismerkedhetnék neten kívül? Sportolni futni járok, mást nem is szeretnék.

Akiben érzem, hogy bízhatok azzal az elején is bizalmasan beszélgetek. Inkább csak túl görcsös vagyok, nehezen oldódom fel vagyis attól függ milyen pillanatomban vagyok. Valamikor egész jól elbeszélgetek ismeretlenekkel is.

Részben pont ezért nem volt még kapcsolatom, mert nem jöttem össze senkivel úgy, hogy egyikünk sem volt szerelmes.

Van aki odajön, de zavar ha rámnyomulnak. Azt szeretem ha csak beszélgetünk és magától kialakul, nem rámstartolnak.

Mindig egyedül járok szinte. Azon kívül, hogy sütit osztogatok vagy megkérdezem, hogy elfogadja-e a söröm ami sok lenne nekem egyedül, más nem jut eszembe xD. Kisvárosban élek, de átjárok naponta vonattal. Ott is próbálok beszélgetni, olyan mellé leülni vagy azért választok 4es helyet. =D

2012. szept. 5. 20:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod, hogy odamenjenek, jeleket kell küldened... Talán ezt csinálod rosszul, nem szemezel, nem mosolyogsz másokra, nincs kisugárzásod :) Próbálj erre odafigyelni!
2012. szept. 5. 20:29
 19/27 A kérdező kommentje:

Ez a jelezgetés nem nekem való, zavarba jövök, és ciki ha látják rajtam, hogy zavarban vagyok. Mondták már, hogy nincs kisugárzásom. :/

Inkább azon vagyok, hogy közelébe kerüljek és beszélgessünk, nem szeretek cicázni...

Dehát hogyan lehetnék boldog ha szinte teljesen egyedül vagyok?...

2012. szept. 5. 20:36
 20/27 A kérdező kommentje:
Előre félek hogyan fogom kibírni a telet egyedül. Magányos ünnepek nem az igaziak.
2012. szept. 5. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!