Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Egyre nehezebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egyre nehezebben bírom a magányt.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, még soha nem volt senkim, és még soha senki nem is próbálkozott nálam, tehát nem én vagyok túl válogatós. Általában nem zavar, elfoglalom magam, elég sok dolgom van, tanulok, sportolok (hobbi szinten), vannak barátaim, de mostanában egyre többször vágyom már a szerelemre, eddig is volt ez, de most már nagyon gyakran.

Nagy és új társaságban elég visszahúzódó vagyok, a külsőm átlagos, igyekszem mindenkivel kedvesnek lenni. Okos vagyok, a tanulás is nagyon jól megy, ezért érzem, hogy ott a fiúk másként tekintenek rám, zavarja őket ha jobb vagyok náluk (persze vannak nálam okosabbak). Ez bánt, mert nem vagyok okoskodó, csak hülyének tettetni se akarom magam

Nem tudom mit tehetnék, egyáltalán hol lenne esélyem. Ahol sportolok, csak lányok vannak, a suliban a fentebb említettek miatt nem jön be, illetve nem vagyok túl népszerű, feltűnő. Más helyre nem nagyon járok, csak néha a barátaimmal, mert mindenki elfoglalt (erős suli, már szívatnak az érettségivel, fontos a továbbtanulás mindenkinek) de ilyenkor együtt vagyunk, nem pasizás a cél.

Szóval belegondolva még lehetőségem sincs sehol barátot találni, könyvtárba, plázába ha vásárolok, buszon stb. nem jön oda senki hozzám, meg nem is hiszem hogy hol a legjobb hely. De egyre jobban zavar az egyedüllét, és hogy azt érzem, senkinek se tetszem...

2012. jan. 31. 17:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
rakj egy képet, úgy könnyebb lesz
2012. jan. 31. 18:01
 2/19 anonim ***** válasza:
nekem a leírás alapján megfelelnél... 16F
2012. jan. 31. 18:01
 3/19 pqpqpq ***** válasza:

meg semmirol sem maradtal le 17 evesen.egyszer mindenkinek eljon majd az igazi..

addig is kuldhetnel kepet akar pw.be is

2012. jan. 31. 18:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy neten nem szeretnék ismerkedni. esetleg valami tipp, hogyan lehetnék vonzóbb a fiúk számára, vagy hol lehetne lehetőségem egyáltalán ismerkedni? Előre is köszi. :)
2012. jan. 31. 18:03
 5/19 anonim ***** válasza:

Én se szeretnék távkapcsolatot :)

Menj el szórakozni, bulizni, ott biztosan lesz, ki meghág. :D

2012. jan. 31. 18:07
 6/19 pqpqpq ***** válasza:
0%
Na elmesz te a ....
2012. jan. 31. 18:08
 7/19 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok.Csak fiúban.Ha gondolod írhatsz üzentet.Bár gondolom úgyse fogsz mert azt írtad nem szeretsz neten ismerkedni..:S 18/F
2012. jan. 31. 18:08
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, rendesek vagytok, de tényleg nem ez volt acélom ezzel a kérdéssel, hogy itt akarjak ismerkedni, tippeket szerettem volna.

Neten pedig azért nem szeretnék ismerkedni, mert a társkeresőket nem szeretem, nem tenném fel magamat egy ilyen helyre, itt meg nem kezdek el priviket írni embereknek akiknek a nevét se tudom, legfeljebb a korát, de azonkívül semmit.

Szóval az ilyen direkt dolog nem jön be nekem, én félénk vagyok hogy csak úgy írjak valakinek, viszont ha esetleg valami olyan netes ötletek van, ahol anélkül meg lehet ismerni egymást, annak örülnék (pl. honfoglaló (nem a chat része, hanem a játék) beválhat? egy barátnőm ajánlotta, de én nem nagyon hiszem)

2012. jan. 31. 18:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Erre térjünk vissza 30 éves korodban!
2012. jan. 31. 18:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó h mindenkivel kedves meg aranyos vagy! Ha más a véleményed dolgokról akkor azt nyugodtan mondd meg! Attól fognak tisztelni.Mert igy lejön, h meg akarsz felelni a szeretetért. Öltözködj csinosan, nézz mélyen a pasik szemébe, mosolyogj rájuk, flörtölj velők. Győzd le a félénkséget, aki mer az nyer! És netes ismerkedés se olyan hű de nagy dolog. Viszont nagyon könnyű.
2012. jan. 31. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!