Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a Hungarista, Skinhead, Neo-náci fiuk nehezebben szereznek barátnőt?
sztm nincs kevesebbnek bnője, meg elég sok a "honleány" is.
az átlag csaj meg nehezebben randizik egy bakancsos, gyakorlós, bomberes valakivel.
Talán egy "átlag", "normális" lány tart attól, hogy egy szélsőséges egyén mellett szélsőséges dolgokban lehet része. Szóval talán a biztonságérzet hiányozhat, mert lehetsz bármilyen kopasz, brazilból annál több lesz...
(szvsz)
A TÖBBSÉG igénytelen, közönséges. Általában isznak, dohányoznak.
A legtöbb lánynál már itt elbukott a dolog.
De engem például a fekete és terepszínű öltözék is lehangol.
De az is lehet, hogy rossz helyen próbálkozol..
(Skinhead ne akarjon plázacicát, és plázafiú ne akarjon pl goth csajt, mert valószínű nem fog összejönni.)
a kopaszok randák, a neonácik agresszívak és ostobák (értelmes ember nem náci.) plusz ezek mind igénytelenek.
a hungarista meg: minden magyar hungarista, csak nem mindenki reklámozza, azzal amúgy sem ér el semmit, és nem menő, hiába hiszik.
Hát most kiakasztasz! Alig látok ilyen fiúkat. Én szívesen ismerkednék velük, de ők szerintem csak átlag lányként tekintenek rám, mert én nem öltözködöm úgy, mint ők.
Nekem a kopaszok is bejönnek.
Mennyi bodzaszedő irkál ide :D
én szurkolok neked csaj ügyben testvérem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!