Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Egyre nehezebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egyre nehezebben bírom a magányt.

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, még soha nem volt senkim, és még soha senki nem is próbálkozott nálam, tehát nem én vagyok túl válogatós. Általában nem zavar, elfoglalom magam, elég sok dolgom van, tanulok, sportolok (hobbi szinten), vannak barátaim, de mostanában egyre többször vágyom már a szerelemre, eddig is volt ez, de most már nagyon gyakran.

Nagy és új társaságban elég visszahúzódó vagyok, a külsőm átlagos, igyekszem mindenkivel kedvesnek lenni. Okos vagyok, a tanulás is nagyon jól megy, ezért érzem, hogy ott a fiúk másként tekintenek rám, zavarja őket ha jobb vagyok náluk (persze vannak nálam okosabbak). Ez bánt, mert nem vagyok okoskodó, csak hülyének tettetni se akarom magam

Nem tudom mit tehetnék, egyáltalán hol lenne esélyem. Ahol sportolok, csak lányok vannak, a suliban a fentebb említettek miatt nem jön be, illetve nem vagyok túl népszerű, feltűnő. Más helyre nem nagyon járok, csak néha a barátaimmal, mert mindenki elfoglalt (erős suli, már szívatnak az érettségivel, fontos a továbbtanulás mindenkinek) de ilyenkor együtt vagyunk, nem pasizás a cél.

Szóval belegondolva még lehetőségem sincs sehol barátot találni, könyvtárba, plázába ha vásárolok, buszon stb. nem jön oda senki hozzám, meg nem is hiszem hogy hol a legjobb hely. De egyre jobban zavar az egyedüllét, és hogy azt érzem, senkinek se tetszem...

2012. jan. 31. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egy csak átlagos lány is simán találhat egy jóképű srácot. Ne add fel.

A netes, honfoglalós stb ismerkedésnél tényleg jobb az élő, személyes találkozás.

Szemezz, nézz rá arra, aki tetszik. Érjen össze a tekintetetek, aztán süsd le a szemed, kapd el a tekintetedet és utána nézz vissza rá és mosolyogj. Ennyi. Ettől minden férfi tudni fogja, hogy mit kell tennie. Legalábbis a többség :P

És ne érezd magad kellemetlenül, hogy jól tanulsz.

Ha majd egyetemre mész, ott értelmesebb fiúk vesznek majd körül, lesz annyi próbálkozó, hogy győzni sem fogod.

A hely pedig teljesen véletlen. Valaki szórakozóhelyeken sem talál senkit, nem szólítják le, mást meg még az utcán is megszólítják. Erre nincs recept. Csak tedd érdekesebbé magad, öltözz csinosan, mosolyogj, szemezz fiúkkal.

2012. jan. 31. 18:55
 12/19 anonim ***** válasza:

"17 éves lány vagyok, még soha nem volt senkim, és még soha senki nem is próbálkozott nálam, tehát nem én vagyok túl válogatós." [...] "...a külsőm átlagos..."

Nem azt mondom, hogy te moccanj először, de ha tetszik egy fiú a buszon vagy bárhol, kezdeményezz egy mosollyal. Szemezz, egy pillanatra nézz rá arra, akire - így tudsz jelezni. Ha a srác nem olyan visszahúzódó típus, akkor meg lesz ebből tovább is. Tényleg nem érdemes várni a sült galambot; meg attól se félj, ha neked kell előbb lépned. Nem azt mondom, hogy udvarolj te a srácoknak, de add meg nekik a lehetőséget, hogy észrevegyenek, aztán odamenjenek hozzád.

Egy haver csaj meg egy fecnire ráfirkálja a becenevét és a mobilszámát/e-mailjét, aztán mielőtt leszáll, belenyomja a kiszemelt kezébe.

Átlagos. Mi az, hogy átlagos? O_O

Kétnaponta belezúgok egy-egy olyan.. "átlagos" lányba. Semmi smink, nem kellenek óriási mellek, kivágott blúz, semmi ilyesmi. Ilyenkor télen mindenkin húsz réteg ruha, és mégis... elég némi pajkos, "figyelj!"-tekintet, egy mosoly, és kész vagyok.

Egyébként meg tökmindegy, mert szórakozóhelyen, bulin is előfordul, hogy senki semmit és végül tökegyedül mész haza vagy az ember magányosan-józanul kísérgeti haza a piás haverjait.

Esélytelen, hogy sose legyen esélyed.

19/F

2012. jan. 31. 20:09
 13/19 anonim válasza:

Kedves Sorstárs!

Én is hasonló cipőben járok, csak egy évvel régebb óta... Igaziból ha megpróbálsz magabiztosabban viselkedni, az már egy nagy előrelépés. Amúgy, meg vagy keress egy új hobbit, vagy néha járj el táncolni, szórakozni, mert az gyakorlásnak kiváló. Én ezt teszem, és nagyon várom az egyetemet, ahol új közegbe kerülök, és kipróbálhatom "élesben" is az elméletet...

Sok szerencsét a továbbiakban! :)

18/L

2012. jan. 31. 20:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, neked is sok szerencsét az utolsó! :) Milyen egyetemre készülsz?
2012. jan. 31. 20:59
 15/19 anonim válasza:
ElTE vagy BME matek szak... Emiatt mindenki furán szokott nézni, hogy hogy lehet, h ez engem érdekel, de hát ez van... :P
2012. jan. 31. 21:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Az nem rossz, én is szeretem a matekot, az osztályomban is van lány, aki matek szakra készül, sok mérnöknek, úgyhogy nekem nem fura. :) Ott legalább lesz elég fiú. :)
2012. jan. 31. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Mérnök szakokon tényleg rengeteg a fiú, de a felhozatal nem éppen a legjobb.

Autista, nyomi, antiszociális arcok.

Nem kell feltétlenül a szakodon ismerkedni...

2012. febr. 1. 10:37
 18/19 anonim válasza:
Mondjuk első sorban tanulni, és nem pasizni megyek oda, de mindenképpen pozitív körülmény a sok új ismerős! :)
2012. febr. 1. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:

sajnos én is hasonló cipőben járok, csak fiúban

szóval írj

2012. febr. 14. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!