Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már a magányt, mit tegyek? Valaki hasonló
helyzetben?
Figyelt kérdés
Magamról: 22éves, ápolt külsejű lány vagyok, nem az a barbibaba fajta, de azért gyakran megfordulnak utánam az utcán, szóval nem vagyok se ronda, se kövér, se buta... mégsem találom a párom. Igazából lehetne barátom, de valahogy még sohasem sikerült senkinek sem megdobogtatnia a szívem, és már nagyon hiányzik az, hogy én is szerelmes legyek, ugyanis akármerre nézek, akár baráti körbe vagy munkahelyen, mindenhol boldog párocskákat látok, én vagyok az egyetlen lány, aki egyedül van. Szoktak piszkálni is ezzel, ez nem is lenne baj, de az a helyzet, hogy igazuk van... Nagyon nem jó így egyedül... :(
Nem, nem vagyok zárkózott, általában a társaság középpontja vagyok, amolyan "laza arc", szerintem senki sem sejti, hogy mi megy végbe bennem, ezért is engedik meg maguknak, hogy be- beszólogassanak.
2010. szept. 26. 17:14
4/21 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel.
2010. szept. 26. 17:14
5/21 anonim válasza:
szar lehet neked az ien dolgok szépen lassan felörlik az embert
2010. szept. 26. 17:15
6/21 anonim válasza:
Sok támpontot nem adtál. Merre élsz, mivel foglalkozol? Tanulsz még? Mik a céljaid az életben?
2010. szept. 26. 17:18
7/21 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben.
Annyira el voltam keseredve, annyira magam alatt voltam szenvedve a magánytól, hogy megfogadtam: ha egy éven belül nem találok valakit, akivel igazán jól elvagyok és szeretem, akkor véget vetek az életemnek. Ebben az egy évben viszont mindent meg fogok tenni, hogy rátaláljak ha nem is a nagy Ő-ra, de egy olyan személyre, akivel tartós kapcsolatot létesíthetek és jól érzem magam vele. Szóval teljesen nyitott voltam bárkire, és ismerkedtem, barátkoztam. Mielőtt valaki félreértene: nem hajtottam rá fűre-fára,csak mindenkivel ismerkedtem, akivel úgy alakult. Beszélgettem, leveleztem, s avégén kialakult az az egy, akivel összejöttem. No persze -így utólag- az önkezűséget nem gondoltam komolyan, de kellő erőt adott, hogy a párkeresésnek szenteljem életem azon szakaszát.
2010. szept. 26. 17:23
8/21 anonim válasza:
17:23 : 31/f voltam
2010. szept. 26. 17:23
9/21 anonim válasza:
mint ha magamat olvasnám
2010. szept. 26. 17:24
10/21 A kérdező kommentje:
Falun élek- azt hiszem, ezzel elmondtam mindent, tehát mindenki ismer mindenkit, mindenki tud mindenkiről mindent, talán többet is a kelleténél :S Tanulok még, közbe dolgozom, életcélom... egy sikeres karrier a tanulmányaim befejezése után, egy szerető férj, és néhány gyerek... no ehhez kellene megtalálnom azt a bizonyos nagy Ő-t :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!