Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem bírom már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírom már a magányt.

Figyelt kérdés

Látom, hogy többi lányt ölelgetik, simogatják, meg csókkal köszönnek, nekem meg a legtöbb ami jutott az szex 2 fiúbaráttal és nem volt még komoly kapcsolatom, mert nem volt olyan akivel egymásba szerettünk volna. :/

Nem tudok hol ismerkedni. Állítólag szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám. Amikor mondom, hogy nem volt még barátom akkor kérdezik hogy lehet, meg mintha ez csak a szépségen múlna... Aztán már csak szexet akarnak vagy semmit. Senki nem kíváncsi rám, senki nem szeretne megismerni. Neten ismerkedem, de sajnos messze élnek a legtöbben. Nem az igazi egy kapcsolat ha heti egyszer nem tudnának találkozni.

21/l

2012. szept. 5. 17:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
16%
Talán nem kéne kurv*nak öltöznöd és akkor nem csak megd*gni akarnánk
2012. szept. 5. 17:08
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem öltözöm qrvának. Nem lesz qrva senki csak mert ad magára és szép.
2012. szept. 5. 17:11
 3/27 anonim ***** válasza:
23%
Vegyél kutyát.
 4/27 anonim ***** válasza:
Ez van sajnos néha az ellenkező nemmel is, én sem találok egy lányt se... . Mi nem találunk Jó nőt aki komoly kapcsolatot akar, a lányok meg fordítva 19F :DD
 5/27 anonim ***** válasza:
61%

"Állítólag szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám." ez az oldal tele van magányos, kedves, okos, bájos, csinos szép lányokkal, akik valamiért mégsem kellenek senkinek. talán magatokba kéne nézni, és túllépni azokon a felszínes dolgokon, h szépek vagytok-e! mert ahogy írtad, azzal max kefélni leszel jó, többre nem nagyon!

Most pedig jöhetnek a megértő-együttérző kommentek, én mégis azt mondom, h valamit nagyon sz-rul csinálsz, ha ennyi idősen sem kellesz többre 1-2 numeránál!

2012. szept. 5. 17:12
 6/27 anonim ***** válasza:
69%
ha nem lenne egyértelmű, a felszínes viselkedés miatt nem kellesz többre 1-1 alkalomnál, nem azért mert "állítólag szép vagy"
2012. szept. 5. 17:14
 7/27 A kérdező kommentje:
Milyen felszínes viselkedésről beszélsz? Nem is ismersz. Mások mondták rám.
2012. szept. 5. 17:20
 8/27 A kérdező kommentje:
Írtam is, hogy nem a szépségen múlik ez.
2012. szept. 5. 17:21
 9/27 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szép vagy még nem fognak odamenni hozzád, egy kapcsolat meg pláne nem azon alapul. A kisugárzásodnak kellene olyannak lennie, hogy odamenjenek hozzád. Amúgy meg az sosem szokott működni, hogy azt várod, hogy odamenjenek hozzád azért, mert jól nézel ki.
2012. szept. 5. 17:25
 10/27 anonim válasza:
Csak neten ismerkedsz? Nem jársz szórakozni,vagy sportolni? Ott is lehet ismerkedni.
2012. szept. 5. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!