Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem bírom már a magányt.
Látom, hogy többi lányt ölelgetik, simogatják, meg csókkal köszönnek, nekem meg a legtöbb ami jutott az szex 2 fiúbaráttal és nem volt még komoly kapcsolatom, mert nem volt olyan akivel egymásba szerettünk volna. :/
Nem tudok hol ismerkedni. Állítólag szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám. Amikor mondom, hogy nem volt még barátom akkor kérdezik hogy lehet, meg mintha ez csak a szépségen múlna... Aztán már csak szexet akarnak vagy semmit. Senki nem kíváncsi rám, senki nem szeretne megismerni. Neten ismerkedem, de sajnos messze élnek a legtöbben. Nem az igazi egy kapcsolat ha heti egyszer nem tudnának találkozni.
21/l
"Állítólag szép vagyok, mégsem jönnek oda hozzám." ez az oldal tele van magányos, kedves, okos, bájos, csinos szép lányokkal, akik valamiért mégsem kellenek senkinek. talán magatokba kéne nézni, és túllépni azokon a felszínes dolgokon, h szépek vagytok-e! mert ahogy írtad, azzal max kefélni leszel jó, többre nem nagyon!
Most pedig jöhetnek a megértő-együttérző kommentek, én mégis azt mondom, h valamit nagyon sz-rul csinálsz, ha ennyi idősen sem kellesz többre 1-2 numeránál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!