Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nehezen bírom tovább a magányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen bírom tovább a magányt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 éves múltam, és még nem volt lánnyal dolgom. A hangulatom is teljes mértékben ingázik emiatt.
2012. aug. 28. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
én 18 éves vagyok, és így is nehezen bírom, de lehet csak azért mert úgy gondolom hogy úgy járok mint te hogy még huszonévesen is egyedül leszek...
2012. aug. 28. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezzel a válasszal biztos felvidítottad kedves első :D

Egyébként meg csak pozitívnak kell lenni. Nagyon sokat számít a kisugárzás, ha ilyen negatívan állsz hozzá a dolgokhoz, az meglátszódik akkor is amikor ismerkedni próbálsz.

2012. aug. 28. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:

van egy mondás amit a rémrendes családba halottam:

"A külsőd pizza, de az izlésed kaviár"

Vagyis jó nőkre vágysz de Te nem vagy jó pasi. Mindenki azthiszi hogy ez így van...hogy a jó nők jó pasikkal járnak.

K*rvára nem. Én pl akkora pizza vagyok hogy meg se szólalok, de egy kaviárral járok. A csaj annyira fullos, hogy mindenki megbámulja...én meg. Hát nem vagyok épp átlagos se...SZÓVAL

Jönni fog majd valaki aki megkedvel, de tudnod kell hogy az nem a négy fal között fog érkezni. Tehát: Ismerkedj két oldalasan: Neten és Személyesen.

Ha személyesen ismerkedsz úgy tedd hogy haverokkal vagy és akkor már adja magát. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, ezt ne feledd ;)

Én szórítok neked :))))

20f

2012. aug. 28. 18:01
 4/5 anonim válasza:

egyetértek az előttem szólóval. ;)

ismerkedj, járj el otthonról minél többet (pl.: parkok, bulik, kávézók ilyesmi.) és jönni fog magától..

ha befordulsz, nem fog semmi megoldódni.

tegyél az ügy érdekében, lehetőleg minél többet.

2012. aug. 28. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy jo tanacs. Ne olyan helyen flortolj, ami nem a te stilusod. Pl azert mert azt mondtak, hogy pl kocsma, vagy kavezo, meg nem biztos, hogy az lesz a te asztalod. Inkabb talald meg onmagad aztan legy tettrekesz es legyen onbizalmad, de ne a semmire, tehat ne gondolj magadrol tobbet, mint ami vagy es ezt vard el a lwendo partneredtol is. Ne ringasd magad almokba es fontos a tudatos parvalasztas, mert a hajdani szimpatia nem tart ossze egy kapcsolatot.
2015. máj. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!