Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen?
Túl sok barátom nincs, illetőleg így nyáron főleg nem. Egyébként kollégista vagyok, szóval ott nincs gond ilyenekkel. 2 hónapja lett vége egy 19 hónapos kapcsolatomnak, azóta teljesen üresnek érzem magam. Persze nem fogok találni senkit így, mert ugye interneten keresztül nem a legjobb. Valahogy nem érzem magam olyan jól, hogy ha nincs mellettem egy fiú. Illetve fogalmam sincs, hogyan fogok találni magamnak valakit, bulizni nem szeretek, máshol meg hol lehet ismerkedni olyannal aki komolyan is gondolná? (nem mintha a bulikba olyan nagy lehetőség lenne komolyabb kapcsolatra) Szóval van még aki így van a dologgal? Hogy nem teljes egy pár nélkül? Esetleg fiúk is vannak így?
Tudom, hogy fiatal vagyok, de én teljesen így gondolom...
Legyetek szívesek írni kort és nemet is, ha válaszoltok.
16/L
Szia
Én 22 éves vagyok és fiú. Jelenleg is tartó kapcsolatom előtt sokáig nem volt senkim és nagyon kutyául éreztem már magam a vége felé. Ezért is döntöttem el hogy keresek egy lányt, interneten találtam és nem bántam meg. Lassan fél éve együtt vagyunk és elválaszthatatlanok. Én is "megüresednék" fejben ha valamiért el kéne válnunk. Szóval fiúk is vannak úgy mint te.
Sok sikert és ne add fel!
Szia!
19 éves lány vagyok és van egy kapcsolatom most és elötte is volt egy szintén 19 hónapos kapcsolatom!
Fiatal vagy még nem kell mindig hogy legyen valakid hidd el néha szükséges egy kis különlét egyedül! Hisz irtad sehova nem jársz meg semmi:== Pontosan ezeket kéne elkezdened! mert a fiatal korodat kéne élned! Lesz annyi pasid még mint égen a csillag! Barátokat keress társaságokat akikkel eltudsz lenni akikkel kitudsz kapcsolodni! :) Bizz magadban! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!