Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
Olyan kicsi mellem van, hogy a legkisebb melltartó is óriási rá! 21 éves vagyok, elvagyok keseredve, a legutóbbi pasim is azért hagyott el egy idő után, mert megunta, hogy nincs mellem! Azt mondta olyan vagyok, mint egy fiú! Rengeteg bántást kaptam már ez miatt nem csak a pasimtól, hanem az osztályban, baráti körömbe, családomba! Nagyon szenvedek ez miatt! Olyan kicsi, hogy semmi formája csak egy picurka kis bimbó van, semmi fejlettség! Ez mitől van? Azon gondolkozom, hogy 2 éven belül megplasztikáztatom, mert iszonyatosan szégyenlem! Mit lehetne plasztikázáson kívül csinálni? Nem szeretnék kés alá feküdni, de a fiúk miatt muszály, mert így senki nem fogad el, és szerintem ez miatt nincs is nagyon pasim! Légyszi a b*nkó szövegeitekkel ne bántsatok, így is nagyon sok bántó szöveget kapok ez miatt! Ha egyszer valaki nő, akkor miért nem fejlődik ki a melle? Nagyon zavar! Mit tegyek? Csak a plasztikáztatás segít csak ezen?
2012. aug. 11. 22:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
24%
Régen amikor nem létezett mellplasztika kíváncsi lennék mit csinálnának ezek a nők,véget vetnének az életüknek?Elferdült modern világ.
2012. aug. 12. 15:15
 52/62 A kérdező kommentje:
Ki vetne véget te barom? Erről hol volt szó, hol olvastad? Igen tényleg elég elferdültség az ha valaki nem fejlődik ki...szánalmas vagy...
2012. aug. 12. 16:07
 53/62 anonim ***** válasza:

Elárulom hogy a plasztika nem újkeletű, már az ókorban is létezett. Igaz a módszerek brutálisak voltak.

gondolom aki a plasztika ellen van férfi, az sose járna egy olyan nővel aki igaz hogy a műtét után szebb de megműttette magát. Eltaláltam? Neem? Akkor be lehet fogni

2012. aug. 12. 16:38
 54/62 A kérdező kommentje:
Végül annál döntöttem, hogy megműttetem a melleim és először is magam miatt, hogy jól érezhessem magam a bőrömbe, aztán másodszor a pasik miatt, hogy nekik is tetszenek! 1,5 éven belül valóra is váltom ezen álmom! Köszönöm a válaszokat, sokat segített, de végül mégis az alapján döntöttem, amit a való életben tapasztalok e dolog felől!
2012. aug. 12. 20:39
 55/62 anonim ***** válasza:

Senki nem volt a mellplasztika ellen. Semmi melle nincsen? Oké! Túl kell ezen a szinten lépni, hogy sajnáltatja magát, 21 éves, lehet menni dolgozni, gyűjtögetni vagy bármit, aztán megműttetni, erre találták ki a mellplasztikát! De nem kell győzködni más embereket meg siránkozni, más is volt így ezzel, fogta és megcsináltatta, akinek esze volt még csak nem is verte nagydobra, van amiről már meg sem lehet mondani, hogy mű.

Kedves kérdező, ha semmi melled nincsen csináltasd meg, hogy Te jól érezd magad!

2012. aug. 14. 19:05
 56/62 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy még nem dolgozom? :O Na mindegy, lényegtelen, nem siránkozni tettem fel a kérdést, hanem, hogy mitől lehet ez és hogyan döntsek, de már döntöttem!
2012. aug. 14. 21:44
 57/62 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a picurka mell ugysem az az elso sot nekem.pici mell fetisem van 19 f
2012. aug. 15. 21:17
 58/62 anonim ***** válasza:
Egy képet azért mutathatnál a melledről, h lássuk mivel van bajod.
2012. aug. 19. 00:14
 59/62 A kérdező kommentje:
Nem teszek fel képet, egy nulla mellről nem lehet képet feltenni...nézz a tiedre ha fiú vagy és olyan az enyém..
2012. aug. 20. 13:58
 60/62 anonim válasza:

Szia!Véletlenszerűen találtam rá a kérdésedre és nem hagyhattam szó nélkül! Lehet,hogy az önbizalmad megnőne, ha megcsináltatnád a melled. DE szerintem fölösleges! :/ Hidd el... csak szenvednél vele.

Milyen pasid volt,hogy nem azért szeretett amilyen vagy? Az ilyeneket kerüld el. Család? Ők se tudnak elfogadni olyannak amilyen vagy? Ne foglalkozz velük! Barátok? Milyen barátok ezek? Mi jogon ítélnek egy olyan dolog miatt téged,amiről te nem tehetsz? Szánalmas inkább keress más barátokat,barátot. És aki olyan a családban azt szard le! Egyébként meg én is úgy gondoltam,hogy kicsi a mellem... Nagyon vékony voltam,aztán elkezdtem hízni,sokat enni és felszedtem pár + kilót és most már látom,hogy normális közepes mérete van a mellemnek úgy hogy nem is vagyok húsi.:)Szerintem csinálj természetes úton nagyobb mellett. Hízz egy picit fel! :) Sokat számít. De a legfontosabb,hogy fogadd el magad olyannak,amilyen vagy és ne csak azért mert más szerint az jó lenne! Így is szép vagy! És ne gondold azt,hogy más vagy mint a többiek! :) Szerintem a nagy mell amúgy se szép a közepes,picike mellek szebbek és öreg korban sem lógnak! A döntés viszont rajtad múlik! További szép sikereket kívánok és hogy legyen boldog életed <3

2013. okt. 9. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!