Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kicsi a mellem?
Mondhatnám,hogy majd lesz valakid akinek nem számít mert szeret.DE benned akkor is megmarad ez a komplexus.
Gyűjts mellplasztikára.
Jajj szegénykém tényleg el lehetsz keseredve. Igen sajnos csak az segít, de ne félj tőle. Vannak nagyon aranyos és ügyes plasztikai sebészek, akik szép cicit faragnak neked. És hidd el nem fognak elítélni mert neked valóban szükséged van erre. Egy nő attól nő ha szép formás, ebbe a mell is beletartozik. Az onbizalmad is nőni fog. De nem kell hatalmas csak egy közepes/normális méretű.
addig meg a külső szilikont tudom ajánlani, bluzok alá tökéletes.
Ha a műtét mellett dontesz sok sikert, én megértelek
20/L
Itt leragadtam: "a legutóbbi pasim is azért hagyott el egy idő után, mert megunta, hogy nincs mellem"
Először: jó nagy bunkó, ha ezért elhagyott.
Másodszor: még nagyobb bunkó, ha ezt közölte is és nem bírt találni vmi más okot, hogy legalább ne b*ssza oda az önbizalmad.
Harmadszor: az elején nem tűnt fel neki? hogy lehet ezt megunni? Azt hitte, egyszercsak kinő, vagy mi?
Negyedszer: Az még "oké" hogy suliba cikiznek (bár ez sem szép, de tudjuk hogy van ilyen) DE!!!!! A családod mi a f*sz jogon szól be? Tőlük kaptad ezeket a géneket, vágj vissza ezzel. Jézusom, ilyet még nem is hallottam, hogy vaalki a saját családja cikizzen. Akkor adjanak pénzt mellműtétre, ha ennyire bántja az ő szemüket. Ők biztos tökéletesek.
És hamár műtét: A fiúk miatt NEM MUSZÁJ!!!!!!!!!! ismétlen NEM MUSZÁJ! Csakis magadért tegyél mindent, de ebben az esetben még ezt sem javaslom.
Hidd el, lesz fiú, aki elfogad. Így legalább ki tudod szűrni a normálisat, aki magadért, és nem csak a testedért szeret.
Én nem azt mondtam, hogy túloz (bár lehet) de elképzelhetetlen számomra hogy CSALÁDJA ÉS A BARÁTAI bántják emiatt. Milyen család, milyen barátok azok? Mert hogy az osztályból egy-két bunkó, az oké, ők taplók.
A barát nem attól barát, hogy elfogad olyannak, mint amilyen vagy? Azért vagy barát valakivel, mert azonos az érdeklődésetek, jól elbeszélgettek, stb. Ez nem külső függvénye. És a család is... azt végképp nem értem.
Bár persze lehet benne túlzás, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg bántanak. Kérdező, fejtsd már ezt ki egy kicsit. Miket mondanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!