Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kicsi a mellem?
Kedves 3-as, ha neked olyan kis farkad lenne, mint a kérdező melle, annak már nem lenne köze a tetszéshez, egyszerűen 5centis farokkal nem hogy kielégíteni nem lehet senkit, de még érezni se! A kettő nem ugyan az, az egyik esztétikai, a másikat meg fizikálisan is kell használni, vagy te nem szoktad?
A kérdezőnek:
A családod suttyó a volt pároddal együtt aki egy idő után unta meg...hmm de azért egy ideig jó volt!? Na mind1.
Sajnos csak a mellplasztika segíthet, ha valóban csak akkora ahogy leírtad, ha csak a bimbód van. Én sem vagyok eleresztve, de a pasik kedvéért nem feküdnék kés alá, nem rakatnék be semmi idegen anyagot, mert nagyobb kell, hülyeség!
Akkor meg felnőtt nő vagy, védd meg magad azzal, amit mondtam hogy: "B*sszátok meg, tőletek kaptam a géneket... nektek köszönhetem."
Nem értem tényleg, hogy hogy lehetnek ilyen bunkók. Lehet észre se veszik, hogy bántanak csak "poénkodnak" ezzel a kitöméssel? Akkor tudatosítsd bennük, hogy neked rossz,ha kell vágd be a durcit és ne szólj hozzájuk. De egyáltalán.
Hát jó kis haverok lehetnek, lehetne bennük empátia... ilyennel nem szabad viccelődni, lehet ők egymást közt ezzel jól elvannak, esetleg egymás "hibáit" is elviccelik, de mond meg nekik keményen, hogy ez neked nagyon rosszul esik. Végső esetben meg ne haverkodj velük, szebb lesz az életed hidd el.
ééés... IGENIS KELLENI FOGSZ A PASIKNAK HIDD EL!
Kompnezáld a személyiségeddel, humoroddal, esetleg a tested más előnyös részeivel, lábak, csípő, derék... nem minden a mell.
Ezt meg még olvasd el egy párszor:
IGENIS KELLENI FOGSZ A PASIKNAK HIDD EL!
Mindenképp műttesd meg, boldogabb leszel. Magadért tedd.
A kitömésről meg annyit h sztem egy lánytól ez csúnyább mintha mű melle lenne.
képzeljétek már el, megismer egy fiút kitömött melltartóval. És amikor eljutnak a szexhex és le kell vetkőzni???
Ha már eljutnak a szexhez, ott jó esetben vannak érzelmek, amik túlmutatnak a testi adottságokon.
Amúgy meg - bár lány vagyok, nem tudom pasi szemmel nézni, de - egy idegen anyag, ahogy más emlegette szerintem sokkal kiábrándítóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!