Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
Olyan kicsi mellem van, hogy a legkisebb melltartó is óriási rá! 21 éves vagyok, elvagyok keseredve, a legutóbbi pasim is azért hagyott el egy idő után, mert megunta, hogy nincs mellem! Azt mondta olyan vagyok, mint egy fiú! Rengeteg bántást kaptam már ez miatt nem csak a pasimtól, hanem az osztályban, baráti körömbe, családomba! Nagyon szenvedek ez miatt! Olyan kicsi, hogy semmi formája csak egy picurka kis bimbó van, semmi fejlettség! Ez mitől van? Azon gondolkozom, hogy 2 éven belül megplasztikáztatom, mert iszonyatosan szégyenlem! Mit lehetne plasztikázáson kívül csinálni? Nem szeretnék kés alá feküdni, de a fiúk miatt muszály, mert így senki nem fogad el, és szerintem ez miatt nincs is nagyon pasim! Légyszi a b*nkó szövegeitekkel ne bántsatok, így is nagyon sok bántó szöveget kapok ez miatt! Ha egyszer valaki nő, akkor miért nem fejlődik ki a melle? Nagyon zavar! Mit tegyek? Csak a plasztikáztatás segít csak ezen?
2012. aug. 11. 22:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3-as, ha neked olyan kis farkad lenne, mint a kérdező melle, annak már nem lenne köze a tetszéshez, egyszerűen 5centis farokkal nem hogy kielégíteni nem lehet senkit, de még érezni se! A kettő nem ugyan az, az egyik esztétikai, a másikat meg fizikálisan is kell használni, vagy te nem szoktad?

A kérdezőnek:

A családod suttyó a volt pároddal együtt aki egy idő után unta meg...hmm de azért egy ideig jó volt!? Na mind1.

Sajnos csak a mellplasztika segíthet, ha valóban csak akkora ahogy leírtad, ha csak a bimbód van. Én sem vagyok eleresztve, de a pasik kedvéért nem feküdnék kés alá, nem rakatnék be semmi idegen anyagot, mert nagyobb kell, hülyeség!

2012. aug. 11. 23:01
 12/62 Hanariko ***** válasza:
100%

Akkor meg felnőtt nő vagy, védd meg magad azzal, amit mondtam hogy: "B*sszátok meg, tőletek kaptam a géneket... nektek köszönhetem."

Nem értem tényleg, hogy hogy lehetnek ilyen bunkók. Lehet észre se veszik, hogy bántanak csak "poénkodnak" ezzel a kitöméssel? Akkor tudatosítsd bennük, hogy neked rossz,ha kell vágd be a durcit és ne szólj hozzájuk. De egyáltalán.

13/62 A kérdező kommentje:
A haverok csak viccesen vágnak oda egy-két bántó szót, hogy hát milyen lapos vagy 21 évesen, így nem is kellesz majd senkinek és közben meg röhögnek, de nekem nagyon rosszul esik, mert ígyis ez a fájó pontom! Utána mindig odamondják, hogy csak hülyéskedtem! A család meg csak töpreng, mint én, nem értik, hogy miért nem fejlődök! Ez is bánt!
 14/62 A kérdező kommentje:
3-asnak szól: faroknak azért nagyobb szerepe van a szexben, mint egy mellnek, mivel a melleket nem a férfiaknak találták ki, hogy élvezkedjenek, hanem, hogy tudjuk a babánkat etetni, ezért vannak emlőjük a nőknek, nem a szexért!
2012. aug. 11. 23:04
 15/62 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem te nem 21 éves vagy. Miért nem fejlődik? Az már rég megtörtént volna, nem tudom, de ennyi idősen én nem itt voltam agyilag, milyen társaságod van...botrány.
 16/62 Hanariko ***** válasza:
100%

Hát jó kis haverok lehetnek, lehetne bennük empátia... ilyennel nem szabad viccelődni, lehet ők egymást közt ezzel jól elvannak, esetleg egymás "hibáit" is elviccelik, de mond meg nekik keményen, hogy ez neked nagyon rosszul esik. Végső esetben meg ne haverkodj velük, szebb lesz az életed hidd el.

ééés... IGENIS KELLENI FOGSZ A PASIKNAK HIDD EL!

Kompnezáld a személyiségeddel, humoroddal, esetleg a tested más előnyös részeivel, lábak, csípő, derék... nem minden a mell.

Ezt meg még olvasd el egy párszor:

IGENIS KELLENI FOGSZ A PASIKNAK HIDD EL!

17/62 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképp műttesd meg, boldogabb leszel. Magadért tedd.

A kitömésről meg annyit h sztem egy lánytól ez csúnyább mintha mű melle lenne.

képzeljétek már el, megismer egy fiút kitömött melltartóval. És amikor eljutnak a szexhex és le kell vetkőzni???

2012. aug. 11. 23:05
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyen a melled mint az első és utolsó képeken szereplő nőké?

2012. aug. 11. 23:06
 19/62 anonim ***** válasza:
én tudom mit érzel, hasonlóval küzdöttem, elkezdtem járni gyúrni, lett akkora izmos fenekem stb... de végül megcsináltattam a mellem és az önbizalmam is megnőtt .... vannak most már kuponok, egész szép kis összeget meg lehet így spórolni és nem gagyi plasztikák hirdetik ... és is kipróbáltam mindent, de rájöttem semmi értelme, nekem csak a kés segített, nem bántam meg !
2012. aug. 11. 23:06
 20/62 Hanariko ***** válasza:

Ha már eljutnak a szexhez, ott jó esetben vannak érzelmek, amik túlmutatnak a testi adottságokon.

Amúgy meg - bár lány vagyok, nem tudom pasi szemmel nézni, de - egy idegen anyag, ahogy más emlegette szerintem sokkal kiábrándítóbb.

2012. aug. 11. 23:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!