Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
Olyan kicsi mellem van, hogy a legkisebb melltartó is óriási rá! 21 éves vagyok, elvagyok keseredve, a legutóbbi pasim is azért hagyott el egy idő után, mert megunta, hogy nincs mellem! Azt mondta olyan vagyok, mint egy fiú! Rengeteg bántást kaptam már ez miatt nem csak a pasimtól, hanem az osztályban, baráti körömbe, családomba! Nagyon szenvedek ez miatt! Olyan kicsi, hogy semmi formája csak egy picurka kis bimbó van, semmi fejlettség! Ez mitől van? Azon gondolkozom, hogy 2 éven belül megplasztikáztatom, mert iszonyatosan szégyenlem! Mit lehetne plasztikázáson kívül csinálni? Nem szeretnék kés alá feküdni, de a fiúk miatt muszály, mert így senki nem fogad el, és szerintem ez miatt nincs is nagyon pasim! Légyszi a b*nkó szövegeitekkel ne bántsatok, így is nagyon sok bántó szöveget kapok ez miatt! Ha egyszer valaki nő, akkor miért nem fejlődik ki a melle? Nagyon zavar! Mit tegyek? Csak a plasztikáztatás segít csak ezen?
2012. aug. 11. 22:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagy csalódás egy pasinak az ha ruhán keresztül még talán lát valami fogni valót, levetkőzve meg szalad hányni a wc-be! Bárhogy is nézzük ezt a dolgot minden pasi meghökkenne a látványon! Pedig arcra meg testre (kivéve mell) teljesen megvagyok magammal elégedve meg mások is! Csinosnak mond mindenki, hát ha még formás melleim volnának!
2012. aug. 11. 23:19
 32/62 anonim ***** válasza:
Hát ezért vágj bele a műtétbe! De ne másokért! Csakis önmagadért!
2012. aug. 11. 23:27
 33/62 anonim ***** válasza:
Miért akarsz hibátlan lenni?Soha nem leszel az.Az arc szépsége előrébb való a mellek látványánál.Valóban kezdem érezni hogy te rosszul gondolkozol emiatt,nem szaladna el senki ha meglátnák a melleidet.
2012. aug. 11. 23:28
 34/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatás, jól esik, bár a való életbe is ez lenne, akkor nem lenne bajom, de sajnos a való életbe teljesen másképp vélekednek erről az emberek! Majd 2 év alatt meglátom, hogy alakulnak a dolgok, de ha addig nem lesz értelmes pasim ez miatt, akkor kés alá fekszem!
2012. aug. 11. 23:32
 35/62 A kérdező kommentje:
Nem akarok hibátlan lenni, de legalább egy kevés kis mellem lenne, mert ez így gáz bárhonnan nézve! Ha lenne sem lennék full hibátlan, nehogy ezt gondold csak akkor nem lennének vészes hibák rajtam!
2012. aug. 11. 23:33
 36/62 anonim ***** válasza:
Meghökkennének? Akkor mesélj, hány pasid hökkent már meg? Egyébként, meghökkentő a lógó mell felnyomása is merevítővel meg szivaccsal, ma már a nők nagy része push-up-ot hord, és akkor mi van? Nő létedre te nem tudhatod a pasiknak mi hogy jön be!
2012. aug. 11. 23:33
 37/62 A kérdező kommentje:
Eddig az összes!
2012. aug. 11. 23:42
 38/62 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ha két év alatt ez miatt nem sikerül normális társat találni, akkor megműttetem! Az már mindegy, hogy az miatt nem lesz senkim, hogy nincs mellem vagy az miatt, hogy mű, mert ha kicsi formásakat csináltatok, akkor nem látszik rajta, hogy mű és, akkor ha szép dekoltázsom lesz, akkor már a fiúnak elég lesz akkor elmondani, hogy plasztikáztatva van mielőtt lefekszünk! Ha már szerelmes lesz belém ez miatt nem fog elszaladni! Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy inkább szép plasztikáztatott mell, mint egy kiábrándító fiús alak és elszaladnak, mert ki volt tömve mindvégig! Nem igazam van? Melyik a jobb?
2012. aug. 11. 23:44
 39/62 A kérdező kommentje:
Azért még kíváncsi lennék a véleményekre, hogy műtét előtt kipróbáljak mellnagyobbító tablettákat, krémeket, fogamzásgátlót vagy fölösleges, mert úgysem érnek semmit?
2012. aug. 11. 23:47
 40/62 anonim ***** válasza:

Jahj, csinálsz amit akarsz! Sajnállak, de komolyan!

Nem a melled miatt nincsen neked kapcsolatod!

2012. aug. 11. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!