Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnak a férfiak amiatt h kicsi a mellem?
Figyelt kérdés
A mellem a testemhez képes túl kicsi :S aránytalan vagyok.... S félek h emiatt nem lesz rendes párkapcsolatom... Tudnátok segíteni mondjuk h h lehetne egy kicsit nagyobb a mellem? Előre is köszönöm :)2011. nov. 22. 20:53
1/16 anonim válasza:
na küldj 1 képet hagy sasoljalak meg!
2/16 anonim válasza:
Megnyugtatlak, hogy nem a kicsi melleid miatt nem lesz normális kapcsolatod...
4/16 anonim válasza:
Ja és ne akarjon már mindenki nagyobb melleket
én és más férfitársaim igenis a kisebb melleket imádjuk, nem a tejcsárda tőgyeket.
5/16 anonim válasza:
Kormos Anett (Showder klub). A melle egy vizesruhás borogatástól elmúlna, de mégis bomba (szerintem).
6/16 anonim válasza:
Semmi baj a kis mellekkel. A nagy tőgy az nem szép.
A fiúk meg kb. le sem tojják. Legyél csini, ápolt és mosolygós ennyi elég.
29N
7/16 anonim válasza:
én már az írásod alapján is szívesen adnék neked esélyt az ismerkedésre, mert végre egy lány azon kevesek közül, aki nem a tipikus futószalagon gyártott buta, plázp.csa kategóriába tartozik, akik tükörben fotózza magát egész nap és fiúkkal játszadozik és az érzéseikkel
8/16 anonim válasza:
kérdező! írj privátra...engem érdekel a kicsi cicid..:D
9/16 anonim válasza:
Normális kapcsolatod csak normális fiúval lehet, normális fiú meg nem azt nézi, hogy mekkorák az ikrek. Te sem szeretnéd, ha a melleid miatt jönnének össze veled. Ha szerelmes, akkor a lelked miatt az, és ha szerelmes, akkor a szexuális vágyát sem a melleid befolyásolják majd, ez olyan alap, nem értem, miért problémázik rajta ennyi lány. Nekem sincsenek konkrétan, mégis magaménak tudhatom az egyik legrendesebb párt a világon, aki úgy tart szépnek, ahogy vagyok.
10/16 anonim válasza:
Megértelek,de ne görcsölj ilyenen. Nem ezen fog múlni.:)
Amúgy push up melltartó és máris nagyobbnak tűnik a mell. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!