Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, fiúk, férfiak! Ti hogy gondolkodtok erről?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogyha van egy fiú/lány, aki tetszik nektek/szerelmesek vagytok belé, vagy akármilyen (pozitív) vonzalmat éreztek iránta és tegyük fel az illetőnek van barátnője/kapcsolatban él, akkor mi a véleményetek a párjáról? Gondolok itt arra, hogy utáljátok, vagy féltékenyek vagytok rá, vagy teljesen hidegen hagy stb...
Légyszi kort és nemet is írjatok!
Előre is köszönöm!
Egyszerűen nem érdekel, nincs értelme játszani, ha már belőtték a gólt!
18/F
Eléggé gyerekes, ha valaki ezért utálja az illető párját. Lehet, hogy ezerszer jobb ember, mint a kedves irigykedő, sőt, biztos.
Nem utálom, de nem is irigyelem... Igazából semmit sem érzek iránta, így nagyon belegondolva.
Nagyon bántana , mert onnantól, hogy ez kiderül tabu a srác számomra. Irigyelném, ugynakkor féltékeny lennék a nőre és utálnám.
23/L
Tabu lenne számomra is a srác!
A csajáról meg valószínűleg azt gondolnám,hogy b*sszus,de örülök,hogy én szebb vagyok :D
olyan még nem volt hogy valaki iránt gyengéd érzelmeket tápláltam akinek volt párja. viszont egyszer előfordult, hogy volt egy lány... otthagyta a palija én pedig utána ismertem meg. véletlenül ismertem is a srácot. addig sem bírtam, de most egyenesen gyűlölöm!!! nem provokálok senkit, őt sem, de egy rossz nézésébe kerülne a kéztörés...
egyenesen imádnám ha összezárnának vele egy ketrecbe életre-halálra! akár hátrakötött kézzel is...
szóval hihetetlen mértékben irigylem azt a rohadt mocsok kis patkányt, hogy egy olyan lánnyal lehetett 1,5 évig míg nekem egy nap sem jutott...
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!