Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
Olyan kicsi mellem van, hogy a legkisebb melltartó is óriási rá! 21 éves vagyok, elvagyok keseredve, a legutóbbi pasim is azért hagyott el egy idő után, mert megunta, hogy nincs mellem! Azt mondta olyan vagyok, mint egy fiú! Rengeteg bántást kaptam már ez miatt nem csak a pasimtól, hanem az osztályban, baráti körömbe, családomba! Nagyon szenvedek ez miatt! Olyan kicsi, hogy semmi formája csak egy picurka kis bimbó van, semmi fejlettség! Ez mitől van? Azon gondolkozom, hogy 2 éven belül megplasztikáztatom, mert iszonyatosan szégyenlem! Mit lehetne plasztikázáson kívül csinálni? Nem szeretnék kés alá feküdni, de a fiúk miatt muszály, mert így senki nem fogad el, és szerintem ez miatt nincs is nagyon pasim! Légyszi a b*nkó szövegeitekkel ne bántsatok, így is nagyon sok bántó szöveget kapok ez miatt! Ha egyszer valaki nő, akkor miért nem fejlődik ki a melle? Nagyon zavar! Mit tegyek? Csak a plasztikáztatás segít csak ezen?
2012. aug. 11. 22:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 Hanariko ***** válasza:

"levetkőzve meg szalad hányni a wc-be!"

Az a baj, hogy ilyeneket gondolsz.

Oké, eddigi rossz tapasztalataid alapján nem csodálkozok, de annyira rossz olvasni. Valójában nem a pasik hánynak tőled, hanem te saját maagdtól. Belédivódott ez a dolog, hogy undorodsz magadtól. Ezzel van a legnagyobb baj.

El sem hiszed mennyire elborzasztott ez az egy sor, amit idéztem. Értelmes pasi nem rohan el ilyen miatt hányni, talán igen, kicsit meghökken, de ha szeret és fel van izgulva, akkor nem ez fogja érdekelni, hanem az egész tsted. Majd fókuszál a fenekedre, meg a többi testrészedre.

2012. aug. 11. 23:50
 42/62 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van kedves utolsó! Tényleg én saját magam nem vagyok magammal megelégedve és még mellé jönnek a bántások és azt hiszem, hogy nem csak én, hanem mások sincsenek velem megelégedve (mellemmel), így hát nagyon magam alatt vagyok!
2012. aug. 11. 23:55
 43/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak, dilemmázok de tényleg, hogy mi lenne a helyes út, figyelembe veszek minden eddigi választ, még gondolkodom ezen!
2012. aug. 11. 23:59
 44/62 anonim ***** válasza:

Az utolsó egy barom!

Nekem a fogamzásgátlótól is nőtt, bár azelőtt is volt mellem. Kipróbálhatod hátha.

Aki meg ellene van a plasztikának: nem értitek meg hogy nincs melle? Nem kicsi és nagyobbat szeretné hanem nincs.

Műttesd meg, hidd el a leendő barátod is el fogja fogadni. Hány műmellű lánynak van pasija..

2012. aug. 12. 09:59
 45/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Végre valaki érti a problémám! Nem az van, hogy kicsi, hanem egyáltalán nincs és így szerintetek, hogy tud egy nő élni? Pasik ezt nem érthetik! Hiába próbálom elfogadni, nem tudok magamra úgy nézni, mint egy nő (felülről persze)! Ez nem elfogadás kérdése vagy sem, hanem egyszerűen így nem vagyok teljes nő! Már az előbb is írtam, de ismét leírom, inkább egy SZÉP, KEREK, FESZES, KÍVÁNATOS, plasztikáztatott mell, mint egy olyan, hogy csak egy bimbó van, szégyenled és nem mersz levetkőzni a pasid előtt csak könyörgések után, aztán mindenki csalódik! Ez élet? A plasztikáztatásról tudna nekem valaki valamit írni, hogy az hogy van? Tehát hány havonta kell ellenőriztetni, mennyibe kerül a jó minőségű meg ilyenek!
2012. aug. 12. 10:13
 46/62 anonim ***** válasza:

Szerintem nem barom itt senki, csak nem élték át azt, amit te , ennyire egyszerű..., nekem sokan azt mondták várjak szülésig, mert akkor ajánlatosabb, mert szüléskor meg fog ereszkedni a műmell is, igen ám, de 18 éves voltam, egyetemre mentem, igazán szerettem volna már egy normális kapcsolatot, ahol a fiú nem úgy jön oda hozzám, hogy "mi csípte meg a melled helyét, egy darázs" ? " neked nem rossz ha a melled mosod és a hátad habzik ?" stb. ..... szóval engem nem tudott és most sem tudna senki meggyőzni, hogy ne a mellműtét mellett döntsek, engem nem érdekel más véleménye, hogy ilyen mű nő olyan mű nő ... Az a véleményem, egy nő akkor nő, ha jól érzi magát a bőrében, van kisugárzása és mondjátok már meg , egy magával haragban lévő embernek, hol van kisugárzása ???? amikor az oldal is azzal van tele, hogy kell az a bizonyos plusz , akkor ??? ÉN körbe jártam nem egy orvosnál voltam, és belevágtam, az egyetemen szinte egy hónap sem telt el, flörtöltek vele a srácok , és szinte mindtől azt kaptam olyan a kisugárzásom, hogy nem tudtak nem megszólítani, nekem ettől több nem kellett !Már elvégeztem azóta az egyetemet, 4 éve boldog kapcsolatban élek menyasszonyként ! Volt a vőlegényem előtt pár fiú akivel kavartam, senkinek sem volt probléma a műmell , ha szépen meg van csinálva és nem a nyakadba van felnyomva , észre sem lehet venni. Tapintásra feszesebb, keményebb, talán itt akinek volt nagy mellű barátnője tud különbséget tenni, de annyi, hogy feszesebb, keményebb, mint az eredeti , és ennyi . Én fél év után már sajátomnak éreztem, és boldog voltam !

Vágj bele, ha van lehetőséged !

nézd végig az összes videót, ő nagyon jól elmond mindent !:

http://www.youtube.com/watch?v=NCSpqvrNAKo

2012. aug. 12. 10:15
 47/62 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó! Igen így van, látom, hogy ezt csak nők érthetik meg! Eddig folyton csak a pasik tudtak itt lebeszélni a plasztikáztatásról, holott gondolom nekik is szép mellű barátnőjük/felségük van! Az a férfi ezt nem tudja elképzelni, hogy milyen lehet egy ilyen nő, aki még nem látott vagy éppen nem volt ilyennel! Nektek sem kellenék a melleim miatt, erre esküt mernék rakni! Itt mindenki azt mondja, hogy ne csináltassam meg, akkor nem értem a való életbe is miért nem ezt tapasztalom?
2012. aug. 12. 10:28
 48/62 anonim ***** válasza:
54%

Én vagyok a műmelles csajszi, én egy év után járok kontrollra, ez mindenhol így van, ajánlott , nem kötelező ! Nekem már akkor sem PIP lett beültetve, azért valamit már akkor is tudott az orvos, bár erről tudnék mesélni, mert én ismerőssel műtettem , egy pénzlehúzás ez is csak, mert az influenza és egyéb más "veddmertmeghalsz" dolog !

Nekem csepp alakú van, nem a kerek, itt figyelned kell erre, mert nincs ami úgymond kicsit takarja az implantátumot .... A lehető legnagyobbat választottam és nem bántam meg :D Az orvos így is úgy is fogja mondani , hogy mekkora az, ami jó lenne,ami még természetes stb. de nekem nem látszik , talán én azt veszem észre, hogy mióta van önbizalmam és rengeteget híztam mellre is , ami még segített a sok kondizás , mert azért arra figyelj, hogy egy nagy mellhez lapos segg sem dukál !:D

Nem mondom, hogy nem fájt, de az öröm nagyobb volt, én egy éjszakát voltam bent, mert délután volt a műtét, másnap haza mehettem dél körül, kaptam fájdalom csillapítót otthonra, de igazi éles fájdalmaim csak úgy nem voltak, csak ha úgy ültem fel .Két hét után varrat szedés, éjjel nappal sportmelltartó, na én ezzel úgy vagyok , hogy főleg télen imádom most is! Megnövekedett a fehérneműk iránti keresletem a boltokban, mert egy műmell árát már elköltöttem csipkésnél csipkésebb melltartókra :D:D

Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan, az ár az változó , de sok helyen van kupon már, és hitel is .... én láttam már 600 ezertől felfelé sok mellett ... olyan orvost válassz, akinek láttad már referenciáját élőben !!!! Akkor nem fogsz csalódni .

És ha elsőnek kicsi implantátumot választasz lehet cserélni, az már nem fáj egyáltalán , mert az elsőnek a helye már eleve fájt egyszer, ezt olyanoktól tudom, akik most csináltatták a botrány miatt és egy kicsivel már nagyobbat rakattak be :)

2012. aug. 12. 10:31
 49/62 A kérdező kommentje:
Oké, igazat adok annak is, hogy biztos lenne olyan, aki elfogadná ezt, csak az a baj, hogy a 100-ból kb 2 és lehet, hogy az a 2 meg pont nekem nem jönne be, mert attól, hogy nincs mellem, én ugyanúgy megválogatom a pasikat, mert jogom van nekem is, mint másnak! Ahhoz, hogy lehessen pasi, így kellene hozzáállni: "Aki jön és elfogadja, mindegy, hogy nekem bejön-e, muszály elfogadnom, mert legalább befogadja a melleim" Szerintetek így boldog tudnék lenni, ha olyannal jövök össze, aki nem tetszik, de legalább elfogadja a mellem?
2012. aug. 12. 10:34
 50/62 anonim ***** válasza:
54%

Az a baj , hogy sajnáltatod magad, ez az amit nem kell !Lépj túl ezen, tegyél a világ barom pasijaira akik beszólnak, én is ezt tettem, és gyűjts a mellműtétre, vagy akár most is menj el egy dokihoz, és konzultálj vele, akkora löketet fog neked adni, hogy ihajjjj csuhajjj ! Aztán máshogy fogod látni a dolgokat és nem más véleménye fog érdekelni, hanem az, hogy minél hamarabb meglegyen az új életed új mellel ! Ne legyél ilyen búval basz.ott ! Konzultálj orvossal, én már hallottam olyat, akit pszichológiai eset volt és ingyen megműtötték, járj utána, már itt a net a kezedbe, olvass, keresgélj, nyomozz, most indul valami műsor is , ahol vállalják az átalakítást , ebbe öld az időd most, ne az önsajnálatba !

Tessék összeszedni magad , és műmellre fel !!!!!

2012. aug. 12. 10:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!