Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb megoldás huszonéves szűz férfiként?
Ajánlok neked egy próbát, mindössze 2 hétig tart. Benne vagy? Nem kell semmit másképp csinálnod, csak egy kicsit máshogy kell gondolkodnod.
Na? 2 hét nem sok idő...mi a válaszod?
Mostantól 2 hétig az összes ilyen gondolatot hanyagold, amiket nekünk is leírtál. Amiben megmagyarázod, hogy neked miért sz#ar, másoknak miért jobb. A gondolatot hanyagold, tehát magadnak se magyarázz, ne őröld magad, ne bosszankodj.
Ez eleinte nem fog menni, mert reflexből jön az érzés is, a gondolat is, újra és újra. Arra is gondolsz majd, hogy hagyod a pi#csába ez a 2 hetet, semmi értelme az egésznek.
Ha képes vagy végigcsinálni, akkor észre fogod venni, hogy....
és itt nem írom tovább. Ha végigcsinálod, rájössz, ha nem, akkor úgyis fölöslegesen dumálok. :)
Mit sportolsz egyébként?
Ez a 2 hét nem kis teljesítmény lesz, ha végigcsinálod.
Kipróbálod ezt a fentit, vagy nem?
Nekem sikerült változtatnom.
Ha neked nem sikerül - kegyetlen világban élünk - senkit nem fog érdekelni rajtad kívül. Csak mutattam egy megoldási lehetőséget.
nekem is, hallod, szűz vok és nem csúnya,izmos,kreatív és önbizalomhiányos egyuttal, kegyetlenül fárasztó, de én is próbálkoztam, és amikor próbálkoztam jobb volt, de már belefáradtam és most szar:\
mi a jó életért nem bírja megszeretni azt az érzést az agyam azt nem értem:S
kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!