Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb megoldás huszonéves szűz férfiként?
ma 12:42 vagyok!
ugyan miért lenne az jó neked?
amúgy hiába gyúrsz,azt leszarják,hidd el nekem tökfölösleves!
a felszínes ribik,csak a pénzre buknak,no meg azokra,akik leszarják őket. hát én le is szarom őket,de komolyan,nem kell egy sem. 1-2 kaland után ráuntam ezekre.
normális kapcsolatra vágyom. a f@szom kivan a felszínes ribikkel...-.-
Átérzem a kérdező helyzetét.
Az a nagy helyzet, hogy a külső igenis fontos, ha igényes nőt akarsz, akkor neked is igényessé kell válnod.
Én is elkezdtem gyúrni, jobban odafigyelek magamra (öltözködés, haj, mozgáskultúra), és hidd el, nem csak a felszínes nők, hanem mindenféle típusú és stílusú nők jobban észrevesznek, és tudsz majd válogatni közülük.
Ezzel együtt az önbizalmad is nőni fog.
Szóval ne add fel.
Én nem akarom most már leszarni a nőket, mert 23 éves múltam, és sehol semmi, nem is próbálkoztam jó ideje senkinél. Mivel a jó dumám, és kreativitásom nincs meg ahhoz, hogy én kezdeményezzek, lehet célszerűbb lenne valamilyen módon magamhoz vonzani az ,,alja" nőket.
Eddig nem hozott össze a Sors olyannal (én legalábbis így gondolom), aki szerlemes lett volna belém, és várta volna a közeledésemet, akkor ugyan miért ne feleljek meg inkább a médiának?
Hát komolyan mondom,te teljesen hülye vagy!:DDD
23 évesen ilyen degeneráltan gondolkozni. már sorry...
Továbbra sem értem,minek pont az alja csajokat akarod behálózni?
Én már jól ismerem azt fajtát,és nem ajánlom.
Az meg h gyúrsz vagy sem,hát nekem tökmind1,attól még ugyanolyan lúzer maradsz,ha nincs önbizalmad.
Ezek a rifkék,amúgy is ksizúrják,h ki szűz,s ki nem,és olyannal nem fekszenek le,akárhogy van gyúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!