Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb megoldás huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb megoldás huszonéves szűz férfiként?

Figyelt kérdés
Kigyúrni magam a felszínes nőknek, vagy várni arra, aki magamért, és nem kizárólag a kűlsőmért szeret?
2012. aug. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Gyűjts egy kis pénzt, aztán menj egy hivatásoshoz. Utána rájössz, hogy a sikertelenséged kulcsa nem az ártatlanságod.
2012. aug. 10. 12:45
 12/60 A kérdező kommentje:
Mások ugyan miért gyúrnak, ha nem azért, hogy megfeleljen másoknak? Kevés az olyan ember, pontosabban ,,vérbeli body builder", aki szenvedélyből űzi a gyúrást. Ha nekem csak így lehet most már barátnőm, akkor talán jobb, ha minden erőmmel, határtalanul nekilátok.
2012. aug. 10. 12:46
 13/60 anonim ***** válasza:
12 ez a baj, és sajnos ezen átüt a gondolkodás, amiért szűz vagy valszeg ezt kell mondjam. képzeld, van aki a haverjai, meg a társaság miatt gyúr, vagy mert mozogni akar egy kicsit. és nem azért, hogy megváltoztassa a külsejét, hogy majd akkor bejön a felszínes nőknek. szerintem is k.urvázz a gyurásra költött energia pénz és idő helyett.
2012. aug. 10. 12:47
 14/60 anonim ***** válasza:
Minden nő felszínes, nincs olyan, aki képes lenne magadért, és nem a külsődért szeretni, tehát gyúrj!
2012. aug. 10. 12:48
 15/60 anonim ***** válasza:

ma 12:42 vagyok!

ugyan miért lenne az jó neked?

amúgy hiába gyúrsz,azt leszarják,hidd el nekem tökfölösleves!

a felszínes ribik,csak a pénzre buknak,no meg azokra,akik leszarják őket. hát én le is szarom őket,de komolyan,nem kell egy sem. 1-2 kaland után ráuntam ezekre.

normális kapcsolatra vágyom. a f@szom kivan a felszínes ribikkel...-.-

2012. aug. 10. 12:48
 16/60 anonim ***** válasza:
Egy nő szemében ezzel a dilemmával egy betegesen gondolkodó, életképtelen lúzer vagy, úgyhogy a gondolkodásodon változtass elsősorban.
2012. aug. 10. 12:51
 17/60 anonim ***** válasza:

Átérzem a kérdező helyzetét.

Az a nagy helyzet, hogy a külső igenis fontos, ha igényes nőt akarsz, akkor neked is igényessé kell válnod.

Én is elkezdtem gyúrni, jobban odafigyelek magamra (öltözködés, haj, mozgáskultúra), és hidd el, nem csak a felszínes nők, hanem mindenféle típusú és stílusú nők jobban észrevesznek, és tudsz majd válogatni közülük.

Ezzel együtt az önbizalmad is nőni fog.

Szóval ne add fel.

2012. aug. 10. 12:52
 18/60 A kérdező kommentje:

Én nem akarom most már leszarni a nőket, mert 23 éves múltam, és sehol semmi, nem is próbálkoztam jó ideje senkinél. Mivel a jó dumám, és kreativitásom nincs meg ahhoz, hogy én kezdeményezzek, lehet célszerűbb lenne valamilyen módon magamhoz vonzani az ,,alja" nőket.

Eddig nem hozott össze a Sors olyannal (én legalábbis így gondolom), aki szerlemes lett volna belém, és várta volna a közeledésemet, akkor ugyan miért ne feleljek meg inkább a médiának?

2012. aug. 10. 12:53
 19/60 anonim ***** válasza:

Hát komolyan mondom,te teljesen hülye vagy!:DDD

23 évesen ilyen degeneráltan gondolkozni. már sorry...

Továbbra sem értem,minek pont az alja csajokat akarod behálózni?

Én már jól ismerem azt fajtát,és nem ajánlom.

Az meg h gyúrsz vagy sem,hát nekem tökmind1,attól még ugyanolyan lúzer maradsz,ha nincs önbizalmad.

Ezek a rifkék,amúgy is ksizúrják,h ki szűz,s ki nem,és olyannal nem fekszenek le,akárhogy van gyúrva.

2012. aug. 10. 12:58
 20/60 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted mégis kikre kellene pályáznom?
2012. aug. 10. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!