Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb megoldás huszonéves szűz férfiként?
Figyelt kérdés
Kigyúrni magam a felszínes nőknek, vagy várni arra, aki magamért, és nem kizárólag a kűlsőmért szeret?2012. aug. 10. 12:36
21/60 A kérdező kommentje:
Normálisabb értékrendű nő nem fogad el, mert nem keresek havonta 6 számjegyű fizetést, és csak egy diák vagyok. Felszínesebb meg azért, mert szűz. Járkáljak prostituáltakhoz éveken keresztül?
2012. aug. 10. 13:02
22/60 anonim válasza:
de a gyúrás majd ad neki önbizalmat is és nem lesz lúzer
23/60 A kérdező kommentje:
Arról szól az élet, hogy megfelejünk másoknak, véletlenül sem arról, hogy magunknak. Aki egyedi, azt nagy ivbe lesz*rja mindenki, és egyedül rohad meg.
2012. aug. 10. 13:06
24/60 A kérdező kommentje:
Én is el vagyok veszve azzal, hogy kicsit különc vagyok. Alig volt néhány olyan csaj/nő, akivel összejöhetett volna bármi is, csak mindet elmartam magamtól.
2012. aug. 10. 13:08
25/60 anonim válasza:
Ha változni akarsz, akkor valahogy úgy próbálj változni, agyilag, hogy a következő lehetőségeket ne mard el magadtól.
26/60 anonim válasza:
"Arról szól az élet, hogy megfelejünk másoknak, véletlenül sem arról, hogy magunknak. Aki egyedi, azt nagy ivbe lesz*rja mindenki, és egyedül rohad meg."
Na ez a legnagyobb baromság amit életemben olvastam!!!!
Én például épp ellenkezőleg,az ég1adta világon senkinek sem akarok megfelelni. És nem a világ szar le engem,hanem ÉN szarom le a világot. Élvezem az éltet ,és semmitől nem félek.
27/60 A kérdező kommentje:
Nem is fogom, emrt vagy elmegyek prostituáltakhoz, vagy egyszerűen megfelelek az átlag nőknek, akik a kigyúrt testre nedvesednek, és más nem számít nekik.
2012. aug. 10. 13:17
28/60 A kérdező kommentje:
Én is letojtam a nőket eddig, mégse keresték a társaságomat.
2012. aug. 10. 13:18
29/60 A kérdező kommentje:
Mocskos módon irígy vagyok mindazokra, akiknek sose kellett gyúrniuk vagy sportolniuk ahhoz, hogy megkedveljék őket a nők. Egyszerűen szerencsétlen vagyok, hogy nekem nem jár ki a boldogság, és néha azt kívánom, bár meg is halnék inkább.
2012. aug. 10. 13:20
30/60 A kérdező kommentje:
Bárki, aki előnytelenebb helyzetben van nálam, simán tud találni bárkit, én meg nem. Nem tudjátok páran, hogy mennyire ótvar érzés ennyire szerencsétlen számkivetett alaknak lenni, és még mondogatják páran, hogy ne legyek negatív. Pozitívabb gondolkodással többre mennék egyáltalán?
2012. aug. 10. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!