Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb megoldás huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb megoldás huszonéves szűz férfiként?

Figyelt kérdés
Kigyúrni magam a felszínes nőknek, vagy várni arra, aki magamért, és nem kizárólag a kűlsőmért szeret?
2012. aug. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Te magad is írtad, hogy voltak lehetőségeid, de azokat elmartad magad mellől. Hát minek martad el?

Az meg, hogy itt tobzódsz a gyakorin, meg nyakig merülsz az önsajnálatba, végképp nem jó semmire.

2012. aug. 10. 13:31
 32/60 anonim ***** válasza:
Nemtom, én is különc vagyok. Amolyan furcsa igényeim vannak. Mivel nekem jutott a ribikből,meg pénz is van bőven,így ezek engem nem boldogítanak. Amolyan magányos vándor vagyok,akit vagy szeretnek,vagy utálnak,olyan fifty fifty, én meg mindenkit leszarok,jó magasról,és megyek a saját fejem után. Én veled ellentétben tele vagyok önbizalommal,és bárkit el tudok csábítani. DE nem találok egy lányt se,aki megfelelne az igényeimnek. Nincs szerencsém,nem találom az igazit.
2012. aug. 10. 13:32
 33/60 A kérdező kommentje:
Valahol tudom ám, hogy nem a kigyúrtság hiánya a bajom, nem is az anyagiak, nem is az öltözékem, nem is hajam, nem is a bőröm, szájszagom sincs, mert mindig ügyelek erre, de mégse kezdeményez felém egyértelműen egy nő sem. Kezdek egyszerűen eltorzulni gondolkodásilag a magányosságom miatt, amibe már bele is törődtem nagyjából, és ez tudom, hogy nem jó út.
2012. aug. 10. 13:37
 34/60 A kérdező kommentje:
Nyomorba dönt a tény, hogy sose voltam az, akit körbeugráltak a csajok/nők, és ennek csak lehet valami oka. Esetleg létezik az, hogy annyira szerencsétlen lennék, hogy egyedül élem le az életemet?
2012. aug. 10. 13:39
 35/60 A kérdező kommentje:
A szex még hagyján, sőt, el is megyek prostituálthoz, csak a magányt, amivel ennyi idő alatt kellett együtt élnem utálom már rettenetesen. Tönkretesz.
2012. aug. 10. 13:40
 36/60 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező sajnos a lányokat nem érdekli, hogy gyursz e csak annyira, hogy ne legyél kövér. 3 dolog érdekli oket jobban, Mennyire vagy gazdag, ez mindenek elott al. Hiaba mondjak itt a lanyok, hogy így meg úgy nem számít, De ha szetnezelnakkor azt fogod látni, hogy minden ocsmány de gazdag pasi mellett ott van egy fullos lány. Lehet, hogy pláza Ica, de akkor is fullos. A második dolog az arc, ha helyes vagy akkor tapadni fognak rad. A 3. Pedig a jó humor,ma jó duma, a magabiztosság. A gyuras nem érdekli oket. Ha a 3 közül amit felsoroltam, ezekből legalább 1 van neked, akkor szó szerint hatékony fegyver van a kezedben,
2012. aug. 10. 13:57
 37/60 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnos én is így vagyok. Nem vagyok se csúnya, se giliszta, se kövér, megis egyedül vagyok 25 eves koromra. Kicsit különc vagyok és magamba forduló, magamnak való. Sajnos ezt az összes lány megérzi és otthagynak. Az van, hogy mindenkinek meg van írva a sorsa szuletesekor. Van egy karma. El kell menni egy olyanhoznaki ezzel foglalkozik és megmondja mi lesz a sorsod, Sajnos akinek az a sorsa a csillagok állása alapján, meg kutyafuletudjahogymukodikezalapjan, az sajnos agglegény marad, Erről az ezo dologról mar sok helyen olvastam. Azert irtoznak az ilyen emberektől a lanyok, mert meg van írva, hogy hiaba nem ronda stb, de meg van írva, hogy ez egyedül fog meghalni és nem enged közel magához mas lelkeket, vagyis taszitani fogja a lanyok lelkeit is. Sajnos ilyen van, csak utána kellene olvasnod, mert én nem értek hozza.nSok sikert.
2012. aug. 10. 15:04
 38/60 anonim ***** válasza:
13:57 Én a duma meg az önbizalom helyett a magasságot mondanám, amúgy teljesen igaz.
2012. aug. 10. 15:11
 39/60 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor csak nem hiába vagyok egyedül. Az egész szexuális életemet prostiknak szentelem, és 30 évesen végzek magammal, mert egyedül nem fogok megöregedni, de elmondhatom büszkén, hogy mennyi nőt keféltem szanaszét.
2012. aug. 10. 15:26
 40/60 anonim ***** válasza:

37-es

Hát kérlek, nem azért irtóznak a lányok, mert "ez van megírva neked", hanem mert hiszel az ilyen baromságokban. :)

Én is rögtön menekülőre fognám, ha nekikezdenél taglalni, hogy márpedig te neked ez és ez rendeltetett és ez ellen semmit sem tehetsz.

Nem az számít, hogy gazdag (bár egyszerűbbé teszi az életet),

nem az számít, hogy mennyire helyes (bár kétségtelenül előny, ha nem taszít a külseje),

nem az számít, hogy mennyire kigyúrt valaki (viszont ha elhízott, nem sportol, egészségtelenül él, akkor kevesebb ideig fog várhatóan élni, aminek nem örülünk, ezért fontos),

nem eszerint választ az értelmesebbje párt, hanem aszerint, hogy mennyi potenciál van benne.

Képes rá? Tesz érte? Határozott? Nem adja fel? - ezek sokkal lényegesebbek.

Egy folyton síró-rívó, tutyimutyi alak, aki azon siránkozik, hogy márpedig ő "szüzen/szegényen/egyedül (a kívánt rész aláhúzandó) hal meg", na az nem kell!

28N

2012. aug. 10. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!