Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb megoldás huszonéves szűz férfiként?
41/60 A kérdező kommentje:
Az a prostituált, aki meg fog rontani, biztosan lelkesen értékeli majd azt a potenciált, amit rázúdítok.
15:35 Potenciál? Az a baj, h a mai világban nem az lesz sikeres és gazdag, aki keményen megdolgozik érte, hanem aki lop, csal, hazudik, esetleg örököl v nyer a lottón. Persze az lehet, h tudat alatt ezért vonzódtok a rosszfiúkhoz. Az meg egyáltalán nem potenciál kérdése, h mennyire néz ki jól vki, pedig ez a legfontosabb nektek.
2012. aug. 10. 16:08
Még valahol a második oldalon válaszoltam, de már kezdem azt gondolni, hogy ez a kérdés csak egy szívatás, és jót röhögsz azon, amit válaszolunk.
2012. aug. 10. 17:45
44/60 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy válaszoltál, és azt is, hogy mit.
Az egész gyúrás dologban csak az zavar, ha én nekiállok művelni, 2-3 év munkámba telik kiformálni egy tökéletes, hibátlan testet, mindeközben ugyanúgy látom nap mint nap a nálam elhanyagoltabb, és cingárabb férfitársaimat szép barátnővel az oldalukon, egyből elmegy a kedvem az egésztől. Semmi másért nem tenném, csak azért, hogy másnak megfeleljek, de ilyen áron mégis hogyan?
45/60 A kérdező kommentje:
Annyi embert látni, aki egyáltalán nincs kigyúrva, sovány, vékony, átlagos, husisabb, esetleg kövérebb, de nekem a b*d*s k*rva ******** sem adatik meg a lehetőség, és ez a végletekig őröl.
46/60 A kérdező kommentje:
Mindenki mást az akarata ellenére levakarhatatlanul ,,megerőszakol" egy nő, bárhogy is néz ki az illető, bármilyen helyzetben is van, engem meg senki.
Olyan, mintha a régi önmagammal beszélnék.
Ez egyfelől könnyű nekem, mert tudom, mi jár a fejedben, másrészt nehéz, mert azt is tudom, milyen nehéz kizökkenni ebből.
A legutóbbi válaszodra azért nem tudok reagálni, mert arra írnál valami újat, aztán arra válaszolnék, aztán te is, és jól eldumálgatunk, de sehova nem haladunk.
A fejedben kellene helyretenni a dolgokat.
2 kérdésem van:
0-10-es listán mekkora erőfeszítést vagy hajlandó tenni azért, hogy megváltozz?
Hajlandó vagy-e felelősséget vállalni a gondolataidért, az életedért a továbbiakban?
2012. aug. 10. 18:03
48/60 A kérdező kommentje:
Óriási erőfeszítést tettem már afelé, hogy ne maradjak egy plöttyedt hájas medve, mint amilyen voltam egykor. A sportomban van egyfajta kitartásom. Beletelt jó néhány évbe, és most megint szánjak arra 2-3at, hogy tökéletesítsem magam, közben teljesen felemészt a magány úgy, hogy nem ismerkedek senkivel, mert azzal foglalom el magamat, hogy megállás nélkül javítok magamon? Nézzem azt vért izzadva, ahogyan mások kevesebb erőfeszítéssel tudnak sikeresek lenni a nőknél? Ha sokan rajtam kívül igénytelenebbek, mégis révbe érnek, én ugyan miért törekedjek arra, hogy tökéletes legyek?
49/60 A kérdező kommentje:
Ha tényleg csak a kigyúrt és gazdag férfiaknak lenne barátnőjük/szexpartnerük/feleségük, biztosan nem húznám a számat, és belenyugodnék, de így képtelen vagyok.
50/60 A kérdező kommentje:
A hajamra figyelek, bőrömre figyelek, testtartásomra figyelek, szóval ránézésre nem vagyok egy totál lúzer, aki teljesen elhanyagolja magát, és totál görbe háttal jár. Ettől függetlenül egy nővel se sikerült igazán remek viszonyt kialakítanom, és ez zavar.
Kapcsolódó kérdések: