Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit aki eltart és szeret is? írna olyan aki igy él? én is megtennék mindent, de más lehetőségem nincs.
Hm, en 26 eves atlagos srac vagyok. Nem akarna valaki orokbefogadni?
Nem eszek tul sokat, kis helyen is elferek, szobatiszta vagyok, es allitolag egesz viccesen tudom utanozni Robert De Niro-t...:D
Igen, az egesz napos kataton allapotot mar remekul vissza tudom adni. Pont olyan intenzitasu nyalcsikocska indul el a szajszegletembol, ahogy az a nagykonyvben meg van irva.:D
De ha igeny van ra, tudom hozni a Taxisoforos format is.
Mindig eltartottam az aktuális barátnőmet. Ha a pasi megteheti miért ne tegye? Ez nem azt jelenti hogy azt csinál amit mondok, csak azt hogy azt szeretném hogy amikor szabad vagyok ő érjen rám és ne legyen nyúzott és fáradt. Emellett nem vagyok se öreg, se csúnya hanem pont az ellenkezője.
Amúgy az őskörban kellett a fizikailag erősebb pasi, most meg az aki anyagilag jó körülmények között tudja majd a családját: gyereknek jó iskola, jó orvos, stb.
Egy valamirevaló pasinak (25 év felett ) meg amúgy is kell hogy legyen pénze, különben vagy buta, vagy lusta, vagy egyszerűen szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!