Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan férfit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan férfit aki eltart és szeret is? írna olyan aki igy él? én is megtennék mindent, de más lehetőségem nincs.

Figyelt kérdés
feladtam az életemen, azt hiszem a másik verzió az utca v a halál lenne. szóval legalább igy lenne a társadalomban valami kis helyem. nemvok k**a, és ezeket ne is írjátok .csak látom a realitást nem tudom magam eltartani ez biztos. valaki hasonló helyzetben ? csak békességet és nyugalmat szeretnék. elmúltam már 20 éves átlagos nő vagyok.
2012. aug. 8. 15:11
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Már bocsi,de olyan nincs,hogy nincs más lehetőséged.Nem tudnád magad eltartani?Menj el valami gyári munkára ha mást nem,és adj le kicsit az igényeidből,az ország kb.háromnegyede így él sajnos.Ja,mert megküzdeni bizonyos dolgokért már fárasztó,és egyből fel kell adnod az életed mi?

Hát szívem...így jártál.

Soha nem lennék képes egy férfitól ennyire függeni,inkább elvállalok akármilyen melót,de magamról gondoskodok.Így nem vetheti senki a szememre,hogy jaj ő bezzeg mennyi pénzt költött rám.Ez nyilván azokra nem vonatkozik,akik önhibájukon kívül lettek munkanélküliek.De te tudod,te életed,úgy b@szod el ahogy te akarod.

2012. aug. 8. 15:37
 22/47 anonim ***** válasza:
De miért nem tudsz/akarsz dolgozni?
2012. aug. 8. 15:38
 23/47 anonim ***** válasza:
92%
Egy átlagos nő képes dolgozni és eltartani magát, te készülj fel mert csúnyákat fogok írni, egy selejt vagy aki még dolgozni sem akar mert lusta. Egy pasi sem fogja azt tűrni hogy vagy mint egy nagy lóf*sz és nem csinálsz sz*rt sem. Az ilyen selejt nő értelmes pasinak nem kell. Béke meg nyugalom majd lesz ha meghaltál, addig meg dolgozzál és élj normálisan mint mindenki más... ne pedig élősködj mint egy féreg.
2012. aug. 8. 15:38
 24/47 anonim ***** válasza:
23-ból,csak az irigység szólt,pedig sok ilyen nő van a világon mint a kérdező.
2012. aug. 8. 15:41
 25/47 anonim ***** válasza:

ahhoz jó csajnak kéne lenned, hogy eltartsanak. de te csak átlagos vagy.

jó csaj - jó és gazdag pasi

átlagos csaj - jópasi

átlag alatti/kövér nők - átlagos pasi

senki - átlag alatti pasi

2012. aug. 8. 15:42
 26/47 anonim ***** válasza:

25: én vagyok a kivétel :-)

duci, átlagos nő - vonzó és most már gazdag pasi

Bár igaz, amikor megismerkedtünk nem volt gazdag :-)))

2012. aug. 8. 15:43
 27/47 A kérdező kommentje:
20 és 30 között vagyok nem olyan húú de fiatal .és ha akanék pucsitani valahova megtehetném. olyant találnék aki használna szexuálisan de nem erről írtam(az ilyet kerülöm is). van ok ami miatt erre dől a mérleg,és aki elolvasta a kérdést látta h érzelmi igényem is lenne.
2012. aug. 8. 15:44
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
#24es: Mégis mire lennék irigy? Egy életképtelen sz*rkupacra mint a kérdező? Kösz nem. Nincs még életcélja sem, ha lenne akkor tanulna és szerezne olyan munkát amit szeret csinálni, élvezettel csinálja, teszem ezt én is és sokan mások, jobb mint eltartottnak/kiszolgáltatottnak lenni. Pedig nekem is szociális fóbiám van + mániás depresszióm, de ezeket könnyen lehet kezelni.
2012. aug. 8. 15:46
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ismerkedni akarsz egy jól szituált pasival,aki el is tart.Azt tudod,hogy cserébe azt teszed amit,mond a pasi...
2012. aug. 8. 15:47
 30/47 anonim ***** válasza:
hagyjátok békén ezt a lányt már!!!
2012. aug. 8. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!