Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit aki eltart és szeret is? írna olyan aki igy él? én is megtennék mindent, de más lehetőségem nincs.
Figyelt kérdés
feladtam az életemen, azt hiszem a másik verzió az utca v a halál lenne. szóval legalább igy lenne a társadalomban valami kis helyem. nemvok k**a, és ezeket ne is írjátok .csak látom a realitást nem tudom magam eltartani ez biztos. valaki hasonló helyzetben ? csak békességet és nyugalmat szeretnék. elmúltam már 20 éves átlagos nő vagyok.2012. aug. 8. 15:11
1/47 anonim válasza:
Ha küldesz fényképet priviben, tudunk róla beszélni esetleg. (30/F)
2/47 anonim válasza:
Szerintem egy verziót kifelejtettél: munka, önálló boldogulás. Igen, fárasztóbb, mint lakhatásért és kosztért d*gni valakivel, akit csak azért nem kuncsaftnak hívsz, mert állandó partner és férj státuszban van.
4/47 anonim válasza:
Nem vagy k.rva - ez jó :-))))
Munka, mint lehetőség?
Amúgy társkereső oldalon.
5/47 anonim válasza:
ismerkedj!!!!!!!!!!!!!hátha sikerül
9/47 anonim válasza:
Tanulni vagy melózni büdös,mi?Jó,hogy ez "könnyebb",de egy valami miatt mégis csak sz@rabb mert egész életedben egy kiszolgáltatott nő leszel,ha ezt az életformát választod.De ahogy szokták mondani..,valamit valamiért.
10/47 anonim válasza:
Újabb táptalaj a sztereotípiáknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!