Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit aki eltart és szeret is? írna olyan aki igy él? én is megtennék mindent, de más lehetőségem nincs.
Figyelt kérdés
feladtam az életemen, azt hiszem a másik verzió az utca v a halál lenne. szóval legalább igy lenne a társadalomban valami kis helyem. nemvok k**a, és ezeket ne is írjátok .csak látom a realitást nem tudom magam eltartani ez biztos. valaki hasonló helyzetben ? csak békességet és nyugalmat szeretnék. elmúltam már 20 éves átlagos nő vagyok.2012. aug. 8. 15:11
11/47 anonim válasza:
Ezt te sem mondhatod komolyan.... Engem 8 hónapja tart el a párom, és remegek a munkáért. De eddig még nem találtam, csak alkalmikat, takarítás, gyerekre vigyázni, stb. Komolyan azt akarod, hogy egy férfi azért éljen, hogy téged szeressen és eltartson? Én 21 éves vagyok, nem volt lehetőségem a középsuli után továbbtanulni, de nem az volt az első gondolatom, hogy "Na, akkor keresek egy balféket, aki eltart." Elmentem egy boltba dolgozni, úgy hogy az álmom az állatorvosi egyetem volt!!! Szedd már össze magad!!!!!!! Ha másnak sikerült, neked is fog!!! Rám pl a munkahelyen talált a szerelem. Ha nem jön közbe valami, és tovább tudok tanulni, most nem ismerném a páromat, és nem én lennék a világon a legboldogabb! Gondolkozz te is így, semmi nincs veszve!!!
12/47 anonim válasza:
Lehet mozgas serult es azer nem tudja magat eltartani..
13/47 anonim válasza:
hahhha ez jó kérdés!most elgondolkodtam én is kiirom hogy valaki nem akar eltartani,van két gyerekem és a férjem megcsal. Mik vannak,ez olyan amikor egy hete egy nö keresett itt a hugának gazdag férjet :)
14/47 anonim válasza:
"Lehet mozgas serult es azer nem tudja magat eltartani.."
Akkor azt is írja ide, hogy érdemben tudjunk neki tanácsot adni. Mert amíg csak ennyit tudunk, mint amennyit megosztott velünk, addig nem fog sok szép szót kapni, azt hiszem. De amúgy sem hinném, hogy az lenne!
15/47 anonim válasza:
Szerintem meg kamu, provokatív kérdés.
16/47 anonim válasza:
Átlagos nőnek mondja magát, ha mozgássérült lenne, akkor azt Írta volna.Egyébként miért nem tudnád eltartani magad?
17/47 anonim válasza:
Ha csak 20 körül vagy, akkor még korán adtad fel. Sokévi munkakereséssel is gáz lenne, ha valaki idáig süllyedne. te pedig már ez elő is menekülsz? nem, nem vagy k.va, csak érdeknő. Rengeteg ilyen van. Nézz csak körül. Bekapcsolod a tv-t, és látható, hogy minden gazdag kopasz+pocakos hapsi mellett 20 éves lánykák bazsajognak, akik feladták a munkát, munkakeresést, inkább pózolnak az öreg mellett, csak hogy naphosszat a körmüket fessék...
18/47 A kérdező kommentje:
nem kamu,tényleg ezen őrlődöm ,csak kicsit érzékeny is vagyok .nincs mozgáskorlátozottságom, azt hiszem szociális fóbiám van. nem akarok provokálni SENKIT- de azért álszent ez a világ na. ennyiben maradhatunk is.
2012. aug. 8. 15:35
19/47 anonim válasza:
Ez alatt mit értesz,hogy álszent a világ,kifejtenéd?
20/47 anonim válasza:
Nem vagyunk álszentek, de neked egy párkapcsolat fő momentuma, hogy eltartott legyél. Tudod az azt is fogja jelenteni, hogy kiszolgáltatott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!