Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit aki eltart és szeret is? írna olyan aki igy él? én is megtennék mindent, de más lehetőségem nincs.
Figyelt kérdés
feladtam az életemen, azt hiszem a másik verzió az utca v a halál lenne. szóval legalább igy lenne a társadalomban valami kis helyem. nemvok k**a, és ezeket ne is írjátok .csak látom a realitást nem tudom magam eltartani ez biztos. valaki hasonló helyzetben ? csak békességet és nyugalmat szeretnék. elmúltam már 20 éves átlagos nő vagyok.2012. aug. 8. 15:11
31/47 anonim válasza:
A nők többsége ilyenre vágyik, gazdag legyen, jóképű és imádja őket. Valaki, dolgozna mellette, de nem a megélhetés miatt gürcölne. Hogy hol találsz azt nem tudom, de ha rájössz, oszd meg velünk.
32/47 anonim válasza:
Ha bővebben kifejtenéd, hogy miért dől ez irányba az a bizonyos mérleg, akkor mi is tisztábban látnánk. Mert amint mondtam, így nem fogsz sok szép szót kapni, talán jogosan is. Az eddigi írásodból annyi derült ki, hogy sajnáltatod magad, és talán a munka is büdös. Keresni akarsz egy palit, aki fényesre nyalja a feneked, és ellát minden jóval. Ennyi erővel elmehetsz luxusprostinak is...
34/47 anonim válasza:
Elég gyenge próbálkozás, de ha gondolod én eltartalak szívesen, úgyis hiány van disznóból kint az ólban.
35/47 anonim válasza:
Itt senki nem piszkálja a kérdezőt,csak a miértre kiváncsi mindenki.Miért erre dől a mérleg,miért nem tud tanulni vagy dolgozni?Rögtön tisztább lenne a kép ha csak erre a pár kérdésre választ kapnánk.
36/47 anonim válasza:
nem piszkálja senki, itt luxusprostizzátok....
37/47 anonim válasza:
Az nem én voltam!!!Azok irigy pi..ák voltak,akik ilyeneket irogattak...
38/47 anonim válasza:
mellesleg nekem is hasonló a problémám akkor én is luxus ribi vagyok?
39/47 anonim válasza:
Azt akarod, hogy eltartsanak, de még csak d.ugni se vagy képes érte? Majd valaki biztos a két szép szemedért fog százezreket költeni rád havonta...
40/47 A kérdező kommentje:
az okot nem szeretném megosztani. mikor kiírtam a kérdést számítottam nem túl kedves válaszokra, ha általánosságban nézem jogosan. Tudom melyik volt az építőjellegű, azokat pedig köszönöm.
2012. aug. 8. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!